Szeretem, igen.
Az abszolút kedvencem a Death Note, szerintem mindenidők legzseniálisabb sorozata.
Szeretem még a Bleach-et, bár olykor unalmassá válik az örök körforgás, hogy új ellenség-rágyúrás-legyőzés.
A Narutóból is sokat láttam, de az kissé gyerekesnek.
A Kaleido Star-t régen elsők között láttam és fantasztikus volt, nagyon tetszett.
Yu yu hakusho is kifejezetten jó volt.
Anno még élveztem a Megaman NT Warriort is.
A Full Metal Panic! is nagyon bejött, csak a Second Raid-t nem láttam még, de meg akarom nézni.
Az Inuyasha kifejezetten tetszett, csak ugye nem adták le csak 114-ig én meg a szinkron híve vagyok.
Persze. : ) Pedig lassan 20múlok és sok korombelit ismerek aki néz.
A bleache -t fél évvel a megjelenése után kezdtem el nézni és most ért véget :S
Narutot és nézem jelenleg de még a shippuunden is gyerekes néha bár most a háborúval lesz az igazi.
Death Note is jó minden animét és specialt meg mind a 3filmet láttam.
Full Metal Panic és Full metal alchemist is nagyon jó.
Ottvan még az 1évados claymore és spirál is.
Slayers is végignéztem már. :D
Yu yu hakusho is.
Inuyasha -t egy darabig de nem jött be ez a nyálassága néha. Yugioh már a monotonitása miatt hanyagoltam.
De nézem a Soul Eaters -t és a Fairy Tails -t is.
Én szeretek Animet nézni, és mangát is szívesen olvasok: )
Naruto volt az első, de már kinőttem" belőle.
Mostanság inkább a lazább, vicces, Romantikus animét nézek/keresek: )
Bleach-et néztem ha jól emlékszem a 315. részig, majd vizsgák után újra rávetem magam,
Yu Yu Hakusho (magyar szinkron)
Nagyobb volumenű más nem nagyon volt, inkább ilyen 12-30 rész hosszúságúak:
Full Metal Panic! (magyar szinkron),
Angel Beats!
Azumanga Daioh!
Ghost Hunt
Black Cat
Another
D.N.Angel
és most egy ecchi anime van soron; High School DxD
és még 8 a listámban, mind ilyen rövidebbek. Ahova nem írtam, h magyar szinkron azokat mind japán szinkron - angol felirattal nézem.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!