Valaki ismer ezekhez hasonló animéket?
Sziasztok
elég furcsa az ízlésem nah szóval ismer e valaki ezekhez haszonló animéket amiben valamilyen mágia/vagy más egyéb képességnek van szerepe
Ao no Exorcist
Buso Renkin
és az is jó lenne ha rövid lenne...
elég furcsa az ízlésem de nem kell kritizálni nekem ez tetszik:) előre is köszönöm a válaszotokat :))
Ne aggódj, nekem is ilyesmi az ízlésem, bár a Buso Renkint nem láttam ;]
Igazság szerint elég sok ilyesfajta anime van. A legfontosabb kérdés az, hogy mennyire szereted a sötétebb hangulatúakat, és hogy láttad-e már a "leghíresebbeket".
Az én személyes kedvenceim például a Koroshitsuji I-II. és a Pandora Hearts, és ha szereted a szamurájokról/nindzsákról szólókat, akkor ajánlom neked a Nabari no Ou-t is. (Ez utóbbira azt mondják, hogy olyan, mint a modern Narutó, de igazából nem tudom, hogy ez mennyire igaz, mert nem nézem a narutót x)
Zero no Tsukaima
(Egy mááágikus királyságban játszódik a sztori, gondolom ez várható volt... Egy olyan helyen, ahol a nemesek varázsolni tudnak/tanulnak. Minden nemesnek kell egy szövetséges/segéd (nem emlékszem mi is a neve gomenne)és innentől lesz izgibb a sztori.. Bár a Harry Potter utalást egy helyen észre lehet venni: a suli igazgatója kiköpött Dumbledore, csak perverzebb :s )
Slayers
(Több évados, bár a Zero no Tsukaima is, vicces, és már-már klasszikussá vált)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!