Érdemes lenne megnéztem a Kimi no todoke 2. évadját? (többi lent)
Figyelt kérdés
az első évad nem igazán tetszett. A 2.évad-ban felgyorsulnak az események? több romantika lesz benne?2012. máj. 6. 12:08
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi kimi ni todoke
2012. máj. 6. 12:11
2/3 anonim válasza:
Szerintem érdemes megnézni, mert jobb mint az első évad. Sokkal pörgősebb, ezt bizonyítja, hogy csak 12 részes.(sajnos). Az első évad is csak azért volt lassabb, hogy tükrözzék valóságot, de inkább azért, hogy bemutassák a karaktereket, jobban meg lehessen ismerni őket. Szerintem jól meg van csinálva az egész, én csak ajánlani tudom :)
És romantika mellett, fordulatok is lesznek, jól megleptek vele :D alig tudtam letenni a sorozatot, egyik kedvencem :) Nézd meg mindenképp!
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) Akkor megnézem, mert sokan írták h milyen jó meg minden ezért néztem meg az elsőt, de akkor folytatni fogom :)
2012. máj. 9. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!