Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok olyan YAOI mangát...

Tudtok olyan YAOI mangát mondani, amiben az uke tsundere? ^^

Figyelt kérdés
Vagy legalább nem adja meg magát rögtön. :D

2012. máj. 2. 22:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Koisuru Boukun, Junjou Egoist - bár ha ilyen konkrétan kérdezed, ezeket talán már ismered ^^

A Totally Captivated is nagyon jó, bár nekem a vége nem tetszik T_T de nem spoilerezek... azon kívül "csak" 16-os karikás, ha jól tom, nincs tele "olyan" jelenetekkel :D de azért megéri elolvasni :D

2012. máj. 8. 23:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Mindet olvastam már. :D Nekem nincs bajom a végével, együtt vannak, mindenki boldog. >.< (Jó, mondjuk előtte kicsit szerencsétlenkedtek, dehát.. :D)
2012. máj. 9. 09:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Én Jihoval eléggé szimpatizáltam, azért voltam elégedetlen a végével :D

Hm... Itt egy link, amiben hasonló kérdést tettek fel, és van pár válasz :D

[link]

Bár csak a tsunderét kötötték ki, nem feltétlenül hogy az uke legyen az :)

2012. máj. 9. 14:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Fúúú, itt pont olyanok vannak, amikről már hallottam, de sosem volt elég erőm elkezdeni őket. :D Általában azokba kezdek bele, amiket más ajánl, vagy dicsér, mert, akkor tuti nem lehet rossz. :P (bár néha unalmamban keresgélek magamnak csak úgy randomra). Köszönöm, el fogom olvasni ezeket. ^^
2012. máj. 9. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele :D hogy csak úgy elkezdjek valamit, ahhoz nagyon jó első benyomás kell, vagy rémesen sok szabadidő--- > unaloom :D még az szokott gyakran előfordulni, hogy meglátok vmit, hogy most kezdik fordítani és belenézek... onnantól meg ugye első benyomás ^_^
2012. máj. 9. 21:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Dettó ugyanez. :D Egyébként belenézegettem azokba, amiket a linkben ajánlottak. Hát egy ideig biztos elleszek velük. :P
2012. máj. 10. 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

de sajna angol

2012. júl. 13. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!