Ajánlanátok valami reális shoujo-t? Pl. Kimi ni todoke.
Valami reális, gimis, újabb anime kéne. Nem vámpíros vagy hasonló... Feliratos is megfelel!
És olyan lenne jó, amiben a fiú kedves, aranyos, nem pedig vagány, nagymenő.
Köszönöm! :)
Mangát tudok :
Gokinjo monogatari
Chocolate Cosmos
Love Berrish
Köszönöm, bár én még sosem olvastam mangát.
Igazából azt sem tudom, hogy honnan lehet ezeket beszerezni. És egyébként magyarul vannak? :)
Nagy hiba! Olvasni ezerszer jobb élmény, mint nézni :o) Ráadásul nagyon sok anime grafikája olyan szörnyű, hogy még a szinkronélmény sem tud javítani rajta.
A mangában annyi a különbség, hogy magadnak adsz hangot, és jobbról balra olvasod.
A manga.hu oldalon találsz magyarul, ha fent van, a mangafox.com oldalon pedig angolul..itt több van.
Köszi!
Kíváncsivá tettél. :)
Esetleg olvastad a 'Nyári eső' illetve a 'Borsmenta' mangákat? Mert most azokat könnyen be tudnám szerezni. :)
Uuh... Azóta már láttam vagy 60 animét, illetve olvastam egy csomó mangát. :) Sőt, vettem is párat, 20 shoujo sorakozik a polcomon. :)
Kedvenc animéim:
-Kimi ni todoke (Még mindig és örökre) :D
-Kaichou wa Maid-sama!
-Acchi Kocchi
-Perfect Girl Evolution
-Ouran High School Host Club, Special A, Hyouka, stb...
És a olvasni valóban jobb, a mangákat manapság én is jobban szeretem. :) Ezeket a kedvenceim, bár még egyik sem ért véget, tehát folyamatosan olvasom az új fejezeteket. :)
-Kimi ni todoke
-Ao Haru Ride
-The Wallflower (Perfect Girl Evolution)
-Kaichou Wa Maid-sama!
-Last Game
-Hiyokoi (Igazából ez nem kedvenc, de elég aranyos, szóval olvasgatom...)
-stb...
Szóval elnézést kérek, hogy akkoriban még nem voltam nyitott erre! :D Ha valaki most idetalál, akkor szívesen fogadok pár hasonló mangát, és nagyon megköszönném! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!