Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ajánlanátok valami reális...

Ajánlanátok valami reális shoujo-t? Pl. Kimi ni todoke.

Figyelt kérdés

Valami reális, gimis, újabb anime kéne. Nem vámpíros vagy hasonló... Feliratos is megfelel!

És olyan lenne jó, amiben a fiú kedves, aranyos, nem pedig vagány, nagymenő.

Köszönöm! :)

2011. szept. 20. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Mangát tudok :

Gokinjo monogatari

Chocolate Cosmos

Love Berrish

2011. szept. 20. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
+Bokura ga ita
 3/7 anonim ***** válasza:
és Bitter Virgin ^^
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, bár én még sosem olvastam mangát.

Igazából azt sem tudom, hogy honnan lehet ezeket beszerezni. És egyébként magyarul vannak? :)

2011. szept. 20. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Nagy hiba! Olvasni ezerszer jobb élmény, mint nézni :o) Ráadásul nagyon sok anime grafikája olyan szörnyű, hogy még a szinkronélmény sem tud javítani rajta.

A mangában annyi a különbség, hogy magadnak adsz hangot, és jobbról balra olvasod.

A manga.hu oldalon találsz magyarul, ha fent van, a mangafox.com oldalon pedig angolul..itt több van.

2011. szept. 21. 09:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Kíváncsivá tettél. :)

Esetleg olvastad a 'Nyári eső' illetve a 'Borsmenta' mangákat? Mert most azokat könnyen be tudnám szerezni. :)

2011. szept. 21. 14:11
 7/7 A kérdező kommentje:

Uuh... Azóta már láttam vagy 60 animét, illetve olvastam egy csomó mangát. :) Sőt, vettem is párat, 20 shoujo sorakozik a polcomon. :)

Kedvenc animéim:

-Kimi ni todoke (Még mindig és örökre) :D

-Kaichou wa Maid-sama!

-Acchi Kocchi

-Perfect Girl Evolution

-Ouran High School Host Club, Special A, Hyouka, stb...

És a olvasni valóban jobb, a mangákat manapság én is jobban szeretem. :) Ezeket a kedvenceim, bár még egyik sem ért véget, tehát folyamatosan olvasom az új fejezeteket. :)

-Kimi ni todoke

-Ao Haru Ride

-The Wallflower (Perfect Girl Evolution)

-Kaichou Wa Maid-sama!

-Last Game

-Hiyokoi (Igazából ez nem kedvenc, de elég aranyos, szóval olvasgatom...)

-stb...

Szóval elnézést kérek, hogy akkoriban még nem voltam nyitott erre! :D Ha valaki most idetalál, akkor szívesen fogadok pár hasonló mangát, és nagyon megköszönném! :)

2012. júl. 28. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!