Milyen kevésbé ismert, de nagyon vicces animék vannak?
Figyelt kérdés
dec. 29. 16:19
1/5 anonim válasza:
Én nem szoktam nagyon viccesek nézni, de Toilet Bound Hanako-kun esetleg. Az egyik barátom jó véleménnyel volt róla.
2/5 anonim válasza:
Hát ezek többnyire ismertek, de ha nem láttad őket még mindenképpen ajánlom: Saiki K és Fruits Basket
3/5 anonim válasza:
Ha a felnőtt, sötét humort kedveled, akkor a Wotaku ni Koi wa Muzukashii, vagy a Danna ga Nani o Itteiru ka Wakaranai Ken ami nagyon bejött nekem.
Ha jó értelemben teljesen elmebeteg, könnyezve röhögős őrületre vágysz akkor a Akiba Maid Sensou, a Puni Puni Poemi, vagy a Shikanoko Nokonoko Koshitantan amire érdemes ránézned.
Ha bírod a nagyon abszurd humort, akkor az Asobi Asobase, vagy a Nichijou amit javaslok.
4/5 anonim válasza:
Wotaku ni Koi wa Muzukashii-t én is ajánlom, akárcsak a Saiki K-t, mint az előttem szólók.
Uramichi Oni-san, esetleg, ha szereted az inkább nevetsz, mint sírsz típusú felnőtt-lét adta humort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!