Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ha csak 2 dolgot sorolhatnal...

Ha csak 2 dolgot sorolhatnal fel, hogy miert nem volt valami jo a Dragon ball gt, melyik lenne az a 2?

Figyelt kérdés
Nem volt rossz anime. Fanoknak kotelezo, de az biztos, h a sima dragon ballhoz meg a Z-hez o keves volt mint mackosajtban a brummogas. Majd ha jott par komment en is leirom, h en mit ronek fel hibanak ha csak 2 dolgot lehet (helyesirasert bocs) .

dec. 4. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Az első történetszál, a sárkánygömbök megkeresése nyilvánvalóan az első évadot akarta feleleveníteni. Ez nem sikerült, a történet inkább unalmas volt.

2. A Super 17 szálat nagyon erőltetettnek éreztem. Megint android ellenfél, ráadásul a régi ellenfelek jöttek visszajöttek, kijöttek a pokolból, ez is unalmas volt.

Viszont!

Voltak a GT-nek jó megoldásai is:

A Baby saga szerintem bombajó volt: a történetet összekapcsolták a csillagharcosok múltjával, na meg az SSJ4 forma is igen látványos volt benne.

A gonosz sárkányok saga meg ennél is jobb volt. Egy teljesen logikus történet, hiszen annyit használták már a szereplők a sárkánygömböket, hogy kellett, hogy valami negatív következménye legyen. Hallottam egy rajongói véleményt, miszerint ő ezt kánonná tenné, és ezzel egyetértek. Ezt a történetet valahogy be kellene építeni a fő történeti szálba, és akár ezzel is le lehetne zárni a sorozatot.

dec. 4. 11:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszi a kommentedet.

A masodik dolgot nem igazan ertem. Jol el rontottak ez teny. Azzal, hogy rovid volt. Ugyanis, hogy a regi gonoszteveoket ujra lathattuk szerintem egy nagyszeru otlet. En egy ilyennel zarnam a Dragon ball-t ha valah le akarnak zarni az Animet. Mire gondolsz, h unalmas volt? Nekem az volt vele a bajom, hogy hagyjuk mar, hogy annyi ellenfel volt es nem tudtak a foldet elfoglalni. A gonoszok miert nem fejlodtek (kiveve cellt meg dermesztot, nekik volt 1 uj teknikajuk) .Pont a gt-ben kapnak ki a fodi harcosoktol? Amikor a legtobb kerakter gyengebb mint a z-ben voltak. Most komolyan Songoten,uub, Songohan, trunk szinte egylere mentek. Meg Vegita se volt egy darabig kulomb nalluk.

dec. 4. 11:25
 3/4 A kérdező kommentje:

fodi = foldi.

Sokat elirtam meg, de ez van :/

dec. 4. 11:27
 4/4 A kérdező kommentje:
A Baby saga es a gonosz sárkányok sagaval egyetertek!!! Jo volt. Az SSJ4 forma szerintem eszmeletlenul meno. Es az utolso gonosz Sarkany is az szerintem. Kb ellene mindent be kellett vetni: Genki golyo, fuzio stb
dec. 4. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!