Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animefanok! Mi a véleményetek...

Animefanok! Mi a véleményetek a Pikachu, a detektív című filmről?

Figyelt kérdés
nov. 29. 17:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Nem érdekel.
nov. 30. 10:39
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Nem hagyott maradandó nyomot bennem. Kb annyira emlékszem belőle, hogy láttam.
nov. 30. 16:09
 3/11 anonim ***** válasza:

egyszer meglehet nézni, főként azért néztem meg, mert érdekelt hogy csinálták meg cgi-al a pokemonokat, de amúgy szerintem semmi extra nem volt a filmben, a sztori nem volt rossz, viszont azért látszott rajta mennyire spóroltak az egészen, próbálták elkerülni a pokemon harcokat

nem hiába nem készül rendes pokemon film ami tényleges pokemon harcokról szólna, mert kib*szott drága lenne a cgi

dec. 1. 09:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Én csak azt nem értem, a főszereplő miért nem Ash volt.
dec. 1. 09:20
 5/11 Hintalow ***** válasza:
Azért nem, mert a való világban marhára nem működik az a koncepció, hogy egy 11-12 éves kiskölök a hasonló korú barátaival jár kel egyedül a világban :D
dec. 1. 09:30
 6/11 A kérdező kommentje:
Ash 10 éves, de az élőszereplős filmben lehetett volna egy 20 éves fiatalfelnőtt is.
dec. 1. 09:39
 7/11 Hintalow ***** válasza:

Mert egy másfél-két órás filmnek kell hogy legyen koherens sztorija, bevezetés-fő cselekmény-bevezetés logikája. Itt nem működik az, hogy

"tessék fiam, fogd ezt az elemes patkányt, és kezdj el vándorolni a világban, és ha látsz másik varázsállatot, akkor vágd hozz, amíg te nem leszel a legjobb" :)

Inkább kitaláltak egy külön sztorit, külön szereplőkkel, ami túlmutat a "gyűjtsd össze mind vadkemping közben" dolgon.

Amúgy maga Ash is csak kitalált karakter, az alapot képező játékokban nem is létezik.

dec. 1. 09:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
az egész film egy játékról van, van ilyen játék, hogy Detective pikachu, ez volt az adaptáció, a játék is erről szólt, hogy ott is bűnügyeket oldottak meg együtt, csak persze a játék meg a film azért másabb
dec. 1. 11:24
 9/11 A kérdező kommentje:

"Amúgy maga Ash is csak kitalált karakter, az alapot képező játékokban nem is létezik."

Na, ezt nem is tudtam. Azt mondjuk tudtam, hogy a Pokemon animét jàtékból csinálták, de azt nem tudtam, hogy az eredeti verzióban (ami a jàték) nincs benne Ash. Mert nekem az anime az eredeti...

De, így már értem, miért hagyták ki Ash-t.

Habár számomra szórakoztató lett volna látni az anime szereplőit is, pl. a Rakéta csapatot...

dec. 1. 15:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Úgy vagyok vele, ahogy a 2. hozzászóló.
dec. 1. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!