Üdv tudnátok pár jó címet mondani a leni leírásom alapján?
Üdv emberek nem tudom lehet e ilyen posztot kirakni sajnos a szabályzatot nem tudom elolvasni mert nem tölt be az oldal ami meg van adva. :/
Anime ajánlásokat várok a saját ízlésem szerint amit még érdemes lenne megnézni még sok-sok cím remek cím van amit tuti nem láttam még így nincs nehéz dolgom. :D Legjobban azt szeretem az animékben hogy képes meg ríkatni úgy mint semmi más. vagy azért mert szomorú és drámai vagy mert vicces vagy azért és ez a legjobb érzés ami eltölt amikor nézek egy animét amikor van egy menő jelenet főleg harcoknál fordul ez elő és még valami csavarral is meg van fűszerezve hogy az epic-ségtől hull a könnyem. :D nem tudom jobban megfogalmazni xd
Minden kategóriát szeretek
de főként azt mikor csajok püfölik egymást valami menő cuccban :D kardokkal,képeségekkel stb.. vagy irgalmatlan menő és epic csata jeleneteket de nem vagyok egy dragonball típus ahol átalakulok szupercsillag harcossá és le ütöm a napot az égről. :D
Viccet félre téve még nem is ezzel van a baj valamiért nem bukok a kigyúrt pasikra 🤣 30 éves férfi létemre khm... Jó igazából hogy őszinte legyek a dragonball-ban legjobban a rajzolás és az animáció ami nem fog meg. Az ilyen "Retro" kinézetű animéket annyira nem csípem. Bár k*vára nem láttam még belőle egy részt sem lehet épp tetszene xD de a kinézete miatt nem vonz.
Szeretem az ecchi beütésű animéket de a legjobb amikor a kettő együtt van az epic fight-ot menő rucikban és meg van ez a ecchi fillingje :D persze nem szeretem azt se ha túl van tolva ez a része és ez egy "sablon" dolog az ilyen animékben de számomra poénos pillanatokat okoz. :D Erre remek példa és egyik nagy kedvenc a Date a Live itt minden meg van ami kell menő waifuk csapkodják egymást annál mennőb rucikban karddal,képességgel és meg van az a minimális szexizmus is benne ami még pont nem túl sok. Még mindig a legmenőbb karakternek tartom Tokisaki Kurumi-t :D nekem addig az vitte a prímet ilyen stílusú anime fronton.
Amibe tudom hogy menő női harc van az még a
Fate stay night az még meg kell néznem :D
Láttam mér részleteket belőle tiktokon nagyon epic csata jelenetek vannak benne már csak azért is akarom meg nézni.
További menő animék amiket láttam persze ezek nem feltétlen tartják a fent említett vonalat de nem baj attól még imádtam őket.
ezek a: Tokio Ghoul,Soul eater,Attack on Titan,Mirai Nikki,Naruto,Death Note hirtelen ennyi jutott eszembe de van még több is amit lehet hogy láttam és tetszett.
Viszont szeretjük a romantikát is és megtapasztaltam életem legszomorúbb animéjét nem is olyan rég felejthetetlen darab marad olyan lelkitraumát okozott mind eddig még soha semmi xD. Ez pedig a "Your lie in April" volt. Nem tudom mi a gyászért nem néztem még meg eddig :D Én még soha nem bőgtem ennyit semmin :D. Imádtam,eszméletlen volt és epic pedig ide még menő harc jelenetek sem kellettek. Tehát szeretem az ilyet is. :D Kaori szintén velem marad még jó darabig akár csak a fentebb említett Kurumi de mindkettő más okból imádom mindkettő karakterét. A romantikus és szomorú vonalon meg maradva néztem több ilyen címet de egyik sem ütött még akkorát mint Kaori és Kousei története persze ezek is tetszettek de eddig a áprilisi hazugsák lett a top1 nálam ebben a kategórában még a kimi no nawa-t is felül múlta nálam ez pedig eddig nagy szó az volt a number one ezen a fronton eddig. Abban is volt egy akkora csavar hogy az államat keresgéltem mert nem találtam :D Nevettem és sírtam rajta ez is nagyon jó amikor ezt egy anime el tudja érni hogy megjárd a menyországot és a poklot is.
ezek voltak azok amiet láttam már: Nana,Lovely complex,Plastic memories,I want to eat your pachreas,Silent voice,Kimi no nawa,Kuzu no Honkai,Most a "Bunny girl senpai"-t nézem ami tetszik persze inkább vicces és érdekes eddig mint megható de még csak a 6-dik résznél tartok még változhat. Ami még tervben van az a Violet Evergarden mindenképp.
A Chuunibyou demo Koi ga Shitai! amit keresel.
Egyrészt egy megható és aranyos szerelmes történet. Feldolgozatlan traumákról, egymásra találásról, barátságokról, felnőtté válásról.
https://www.youtube.com/watch?v=v-07jaATaxc
Másrészt a történet során az aranyos kislányok egy képzelt fantáziavilágban vívnak epic csatákat egymással esernyővel, merőkanállal, seprűkkel, meg hasonlókkal.
https://www.youtube.com/watch?v=8EUuYxXJ6MY
https://www.youtube.com/watch?v=ehpisup5csg
Szóval számodra 2-in-1, a komoly szerelmes sztori ötvözve van az összecsapásokkal.
2 évad és egy lezárást adó film a fő cselekmény, de van hozzá egy csomó melléksztorit adó speciál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!