Üdv tudnátok pár jó címet mondani a leni leírásom alapján?
Üdv emberek nem tudom lehet e ilyen posztot kirakni sajnos a szabályzatot nem tudom elolvasni mert nem tölt be az oldal ami meg van adva. :/
Anime ajánlásokat várok a saját ízlésem szerint amit még érdemes lenne megnézni még sok-sok cím remek cím van amit tuti nem láttam még így nincs nehéz dolgom. :D Legjobban azt szeretem az animékben hogy képes meg ríkatni úgy mint semmi más. vagy azért mert szomorú és drámai vagy mert vicces vagy azért és ez a legjobb érzés ami eltölt amikor nézek egy animét amikor van egy menő jelenet főleg harcoknál fordul ez elő és még valami csavarral is meg van fűszerezve hogy az epic-ségtől hull a könnyem. :D nem tudom jobban megfogalmazni xd
Minden kategóriát szeretek
de főként azt mikor csajok püfölik egymást valami menő cuccban :D kardokkal,képeségekkel stb.. vagy irgalmatlan menő és epic csata jeleneteket de nem vagyok egy dragonball típus ahol átalakulok szupercsillag harcossá és le ütöm a napot az égről. :D
Viccet félre téve még nem is ezzel van a baj valamiért nem bukok a kigyúrt pasikra 🤣 30 éves férfi létemre khm... Jó igazából hogy őszinte legyek a dragonball-ban legjobban a rajzolás és az animáció ami nem fog meg. Az ilyen "Retro" kinézetű animéket annyira nem csípem. Bár k*vára nem láttam még belőle egy részt sem lehet épp tetszene xD de a kinézete miatt nem vonz.
Szeretem az ecchi beütésű animéket de a legjobb amikor a kettő együtt van az epic fight-ot menő rucikban és meg van ez a ecchi fillingje :D persze nem szeretem azt se ha túl van tolva ez a része és ez egy "sablon" dolog az ilyen animékben de számomra poénos pillanatokat okoz. :D Erre remek példa és egyik nagy kedvenc a Date a Live itt minden meg van ami kell menő waifuk csapkodják egymást annál mennőb rucikban karddal,képességgel és meg van az a minimális szexizmus is benne ami még pont nem túl sok. Még mindig a legmenőbb karakternek tartom Tokisaki Kurumi-t :D nekem addig az vitte a prímet ilyen stílusú anime fronton.
Amibe tudom hogy menő női harc van az még a
Fate stay night az még meg kell néznem :D
Láttam mér részleteket belőle tiktokon nagyon epic csata jelenetek vannak benne már csak azért is akarom meg nézni.
További menő animék amiket láttam persze ezek nem feltétlen tartják a fent említett vonalat de nem baj attól még imádtam őket.
ezek a: Tokio Ghoul,Soul eater,Attack on Titan,Mirai Nikki,Naruto,Death Note hirtelen ennyi jutott eszembe de van még több is amit lehet hogy láttam és tetszett.
Viszont szeretjük a romantikát is és megtapasztaltam életem legszomorúbb animéjét nem is olyan rég felejthetetlen darab marad olyan lelkitraumát okozott mind eddig még soha semmi xD. Ez pedig a "Your lie in April" volt. Nem tudom mi a gyászért nem néztem még meg eddig :D Én még soha nem bőgtem ennyit semmin :D. Imádtam,eszméletlen volt és epic pedig ide még menő harc jelenetek sem kellettek. Tehát szeretem az ilyet is. :D Kaori szintén velem marad még jó darabig akár csak a fentebb említett Kurumi de mindkettő más okból imádom mindkettő karakterét. A romantikus és szomorú vonalon meg maradva néztem több ilyen címet de egyik sem ütött még akkorát mint Kaori és Kousei története persze ezek is tetszettek de eddig a áprilisi hazugsák lett a top1 nálam ebben a kategórában még a kimi no nawa-t is felül múlta nálam ez pedig eddig nagy szó az volt a number one ezen a fronton eddig. Abban is volt egy akkora csavar hogy az államat keresgéltem mert nem találtam :D Nevettem és sírtam rajta ez is nagyon jó amikor ezt egy anime el tudja érni hogy megjárd a menyországot és a poklot is.
ezek voltak azok amiet láttam már: Nana,Lovely complex,Plastic memories,I want to eat your pachreas,Silent voice,Kimi no nawa,Kuzu no Honkai,Most a "Bunny girl senpai"-t nézem ami tetszik persze inkább vicces és érdekes eddig mint megható de még csak a 6-dik résznél tartok még változhat. Ami még tervben van az a Violet Evergarden mindenképp.
A Chuunibyou demo Koi ga Shitai! amit keresel.
Egyrészt egy megható és aranyos szerelmes történet. Feldolgozatlan traumákról, egymásra találásról, barátságokról, felnőtté válásról.
https://www.youtube.com/watch?v=v-07jaATaxc
Másrészt a történet során az aranyos kislányok egy képzelt fantáziavilágban vívnak epic csatákat egymással esernyővel, merőkanállal, seprűkkel, meg hasonlókkal.
https://www.youtube.com/watch?v=8EUuYxXJ6MY
https://www.youtube.com/watch?v=ehpisup5csg
Szóval számodra 2-in-1, a komoly szerelmes sztori ötvözve van az összecsapásokkal.
2 évad és egy lezárást adó film a fő cselekmény, de van hozzá egy csomó melléksztorit adó speciál is.
Hohoemi no Senshi
Kedves 3-as köszönöm hogy törődsz a életemmel. :D
De attól még hogy valaki szereti az animéket még van lehet normális ember.
Elég érzelgős típus vagyok ez tény :D De ennek meg van az oka.
Amúgy meg az animék az egyetlen olyan műfaj ahol ez ki jön rajtam de ez a jó benne :D
De gondolom a te felfogásod is az lehet mint sok magyar embernek hogy ez mese és miért néz egy 30 éves ember mesét mert ami rajzolt az csak gyerekeknek van.
Highscool of the Dead
Zombiapokalipszis, egy középiskola túlélő diákjai életét mutatja be, szerintem 10+ éve is van, hogy láttam, sztoriból kb. semmi nem maradt meg, csak annyi, hogy csöcsök vannak benne. Az egyik szereplő szerintem simán csak ezért szerepel mert mellben ő a legerősebb, talán a tanár/titkár és fogalmazzunk úgy, attól, hogy ő a legidősebb, nem ő a legfényesebb gyertya a tortán. Ja és még mindig tetszik az opening zenéje.
Girls und Panzer
Ez pont az mint amit a címe. Aki ezt így kitalálta az szó szerint hülye lehetett, jó értelemben. Tökéletes kikapcsolódás, az anime nem veszi magát a kelleténél jobban komolyan, olyan mint a fizika, nos, engedd el, az a látvány oltárán lett feláldozva. Ha szereted a háborús filmeket, a GuP megemlékezik a Kelly hőseiről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!