Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kubo Tite a Bleach szerzője...

Kubo Tite a Bleach szerzője miért nyírta ki hirtelen a final arcban a fél shinigami szereplőket?

Figyelt kérdés
Elolvastam a mangát és az animét is nézem és kurvára felháborító hogy a kapitányokat és a főparancsnokot megalázó módon kinyírják benne.Yamamoto halála trauma lett a számomra.Értem hogy háború van,de durva és hirtelen halálok vannak benne , amik felkavarnak nagyon mert 300 részig alig halt meg benne pozitív karakter csak Ichimaru.Szinte darálják benne a shinigamikat.Kubo miért ilyen hirtelen nyírja ki a pozitiv szereplőket?Hallottam hogy még annó elkaszálták a mangát és sietett vele hogy minél hamarabb befejezze....hát jó kár.Nektek mi a véleményetek a final arcról?

nov. 17. 21:34
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nekem az tette felmaz i-re a pontot hogy a kedvenc kapitányomat szarrá alázták benne aztán ki is nyírták....Kenseiről van szó...meg mondhatni Byakuyaról,de ő nem halt meg nyilván de mikor visszatért semmi látványosat nem produkált.Koszi Kubo :D kedvemc animémből ideglelést csináltál.
nov. 17. 21:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Tényleg arról volt szó, hogy nagyon zuhant a színvonal a vége felé, ezért az írónak kiadták az ukázt, hogy pár epizódban le kell zárnia a sztorit. És mivel eleve olyan komoly fenyegetésnek vezette fel a Sternrittert, gondolom jobb megoldásnak tűnt egy olyan összecsapott sztori ahol azért mindkét oldalon hullanak az emberek, mint ahol Ichigoék néhány rész alatt hiteltelenül ledarálják az ellent, és happy end.
nov. 17. 21:45
 3/12 A kérdező kommentje:
Végét mondjuk nem is értettem.Hogy lett a dublazangetsus bankaibol a regi shikai zangetsu?...latom az anime reszletesenb remelem erthetobb vege lesz.
nov. 17. 21:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Régen amikor a nagy Bleach korszakomat éltem(2016) Azt olvastam,hogy a Bleachről mindig azt mondogatták jaj a Bleachben sose hal meg senki mindenkit visszahoznak lásd pl Byakuya akinek szó szerint kitépték a gyomrát mégis életben maradt. Lehet Kubonak ebből lett elege és ölt meg hirtelen fontosabb karaktereket is
nov. 17. 21:55
 5/12 anonim ***** válasza:
Hat figyelj, elvileg folytatja majd a mangát kubo, asszem new breaths from hell lesz a neve, ott mar ichigoek felnottek
nov. 17. 23:35
 6/12 PMC Wagner ***** válasza:
Mert mentálisan belebetegedett a dologba és minél hamarabb be akarta fejezni
nov. 19. 18:08
 7/12 everlight ***** válasza:

Yhwach a legerősebb karakter,még jó hogy meg tudta ölni Yamamotot.

Szerintem nagyon jó hogy meg merik ölni a karaktereket.Nem kell Fairy Tailt csinálni ahol sose hal meg senki.

dec. 17. 15:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Ywach ott gyengébb volt Yama-nál mivel nem volt aktív az almighty-je még. Csak “patkánysággal tudta legyőzni, pont mint Aizen. Mikor már full elhasználta az erejét akkor jött elő Juha. Igaziból Yuha Yamamoto-nál akkor lesz csak erősebb, miután magába szippantja a lélekkirályt. De ott konkrétan sokkal sokkal erősebb lesz mindenkinél is.
dec. 18. 03:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Almighty nélkül amíg nem ébredt fel, Osho is szétalázta és meg is ölte volna.
dec. 18. 03:48
 10/12 everlight ***** válasza:
8.Nekem kifejezetten irritáló karakter Yhwach,de akkor is ő a legerősebb,
dec. 19. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!