Kubo Tite a Bleach szerzője miért nyírta ki hirtelen a final arcban a fél shinigami szereplőket?
Figyelt kérdés
Elolvastam a mangát és az animét is nézem és kurvára felháborító hogy a kapitányokat és a főparancsnokot megalázó módon kinyírják benne.Yamamoto halála trauma lett a számomra.Értem hogy háború van,de durva és hirtelen halálok vannak benne , amik felkavarnak nagyon mert 300 részig alig halt meg benne pozitív karakter csak Ichimaru.Szinte darálják benne a shinigamikat.Kubo miért ilyen hirtelen nyírja ki a pozitiv szereplőket?Hallottam hogy még annó elkaszálták a mangát és sietett vele hogy minél hamarabb befejezze....hát jó kár.Nektek mi a véleményetek a final arcról?tegnap 21:34
1/5 A kérdező kommentje:
Nekem az tette felmaz i-re a pontot hogy a kedvenc kapitányomat szarrá alázták benne aztán ki is nyírták....Kenseiről van szó...meg mondhatni Byakuyaról,de ő nem halt meg nyilván de mikor visszatért semmi látványosat nem produkált.Koszi Kubo :D kedvemc animémből ideglelést csináltál.
tegnap 21:37
2/5 anonim válasza:
Tényleg arról volt szó, hogy nagyon zuhant a színvonal a vége felé, ezért az írónak kiadták az ukázt, hogy pár epizódban le kell zárnia a sztorit. És mivel eleve olyan komoly fenyegetésnek vezette fel a Sternrittert, gondolom jobb megoldásnak tűnt egy olyan összecsapott sztori ahol azért mindkét oldalon hullanak az emberek, mint ahol Ichigoék néhány rész alatt hiteltelenül ledarálják az ellent, és happy end.
3/5 A kérdező kommentje:
Végét mondjuk nem is értettem.Hogy lett a dublazangetsus bankaibol a regi shikai zangetsu?...latom az anime reszletesenb remelem erthetobb vege lesz.
tegnap 21:49
4/5 anonim válasza:
Régen amikor a nagy Bleach korszakomat éltem(2016) Azt olvastam,hogy a Bleachről mindig azt mondogatták jaj a Bleachben sose hal meg senki mindenkit visszahoznak lásd pl Byakuya akinek szó szerint kitépték a gyomrát mégis életben maradt. Lehet Kubonak ebből lett elege és ölt meg hirtelen fontosabb karaktereket is
5/5 anonim válasza:
Hat figyelj, elvileg folytatja majd a mangát kubo, asszem new breaths from hell lesz a neve, ott mar ichigoek felnottek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!