Melyik a kedvenc animétek a mostani, vagy az előző szezonból?
Parasyte The Maxim
Death Note
Mostaniakat nem láttam.
Sword online
Death Note
Recors od ragnarök
Hát nehéz lenne 1.et kiemelni mert iszonyat jó ez a szezon. Ott a Re:Zero, és az Arifureta folytatása (mint komoly szint) de pl a Seirei Gensouki, és a Dragon Ball is érdekes.
Viszont ha egy újat kéne mondani akkor az nekem a Nageki no Bourei wa Intai shitai - lenne. Halál vicces hogy Krai Andrey tiszta gyenge, mégis ő van a középpontban.
Az előző (nyári) szezonból az Oshi no Ko 2. évadja tetszett legjobban.
A mostaniból a Dandadan érdekel a legjobban, de csak akkor fogok belekezdeni, ha már kijött az összes része.
A nyári szezonból két sorozatra volt időm idáig:
Az Alya aranyos volt, a folytatást is megnézem majd ha lesz. De azért ne számíts semmi eget rengetőre.
A Nokotan-nak viszont minden pillanata arany.
Sírva röhögős, teljesen eszement abszurd humor, végtelen sok popkulturális kikacsintással. Pl a vadászos részben amikor elmondja a puska monológot a Full Metal Jacket-ből, azon teljesen szétcsúsztam.
Az őszi szezonba még nem kezdtem bele, szeretem összevárni és egyben lepörgetni az egészet. Meg még a nyáriból is hátravan pár ami érdekel, csak nem volt időm rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!