Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik a kedvenc animétek a...

Melyik a kedvenc animétek a mostani, vagy az előző szezonból?

Figyelt kérdés

nov. 6. 13:25
1 2
 1/13 Kedves Vezető ***** válasza:
43%

Parasyte The Maxim

Death Note

Mostaniakat nem láttam.

nov. 6. 13:47
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Nehéz lenne kedvencet választani. Meg nem is tudom már mindnek fejből a nevét amit láttam. Nagyon nagyon sok jó van. Sajnálom viszont, hogy nincs magyar szinkron. Van amit jó lenne szinkronnal nézni, ha csinál mást is közben az ember. De lehet idővel ez lesz a motiváció, hogy megtanuljak jobbam vagy angolul vagy japánul.
nov. 6. 14:31
 3/13 anonim ***** válasza:
37%

Sword online

Death Note

Recors od ragnarök

nov. 6. 14:41
 4/13 anonim ***** válasza:
40%
Spy x Family
nov. 6. 21:40
 5/13 anonim válasza:
63%

Hát nehéz lenne 1.et kiemelni mert iszonyat jó ez a szezon. Ott a Re:Zero, és az Arifureta folytatása (mint komoly szint) de pl a Seirei Gensouki, és a Dragon Ball is érdekes.

Viszont ha egy újat kéne mondani akkor az nekem a Nageki no Bourei wa Intai shitai - lenne. Halál vicces hogy Krai Andrey tiszta gyenge, mégis ő van a középpontban.

nov. 7. 05:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Az előző (nyári) szezonból az Oshi no Ko 2. évadja tetszett legjobban.

A mostaniból a Dandadan érdekel a legjobban, de csak akkor fogok belekezdeni, ha már kijött az összes része.

nov. 7. 14:13
 7/13 anonim ***** válasza:
69%

A nyári szezonból két sorozatra volt időm idáig:

Az Alya aranyos volt, a folytatást is megnézem majd ha lesz. De azért ne számíts semmi eget rengetőre.

A Nokotan-nak viszont minden pillanata arany.

Sírva röhögős, teljesen eszement abszurd humor, végtelen sok popkulturális kikacsintással. Pl a vadászos részben amikor elmondja a puska monológot a Full Metal Jacket-ből, azon teljesen szétcsúsztam.

Az őszi szezonba még nem kezdtem bele, szeretem összevárni és egyben lepörgetni az egészet. Meg még a nyáriból is hátravan pár ami érdekel, csak nem volt időm rá.

nov. 7. 15:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Dandadan
nov. 7. 22:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Blue box és Dandadan
nov. 7. 22:29
 10/13 anonim ***** válasza:
67%
Eddig a Re:Zero folytatása nagyon brutál, nagyon erős. Előző szezonban pedig az Oshi no ko.
nov. 10. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!