Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van lehetőség magánszemélyként...

Van lehetőség magánszemélyként feliratot vásárolni a japánoktól?

Figyelt kérdés

Ha egy 12 részes anime sorozat szerzői jogai érdekelnének, és felvenném a kapcsolatot a japán kiadóval, hogy szeretnék magán célra fan feliratot készíteni. Nem fog lemenni a TV-ben, és nem vagyok végzett fordító sem, tehát nem lesz profi munka.

Felajánlanék monjuk 1 000 000 Ft-ot egy ilyen gyér munkáért, azzal a kiegészítéssel, hogy fogják fel úgy, mint reklámot. Ami nekik is jó. Úgyis sokan illegálisan készítik a feliratot, én legalább jogszerűen járok el.

Aztán kitenném a netre, és ha valaki fel merné használni, szanaszét perelném, ugyanis a jogok nálam vannak, mivel a japán kiadó nekem adta el.

okt. 29. 12:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Rengeteg ellentmondás van az írásodban.
okt. 29. 13:06
 2/5 anonim válasza:
0%
Amit kiraksz a netre azt bárki ellopja. Pl én is felmennék tor böngészővel, azt letölteném, kevés lenne 1 milla is hogy lekövesd hogy én voltam. Amúgy meg az egész értelmetlen.
okt. 29. 15:33
 3/5 anonim válasza:
Átmegyek egy 10 proxy szerveren az életbe nem követsz le, hacsak nem vagy millimomos :D
okt. 29. 15:34
 4/5 PMC Wagner ***** válasza:
Ez nem így működik. Persze igen megvásárolhatod a jogokat rá magánszemélyként. De ez egy komoly jogi procedúra. Az ügyvéd aki ehhez kell majd neked csak az többe fog kerülni mint 1 misi. Plusz azt le is kell fordíttatni hivatalos fordítóval, ami szintén nem lessz olcsó mivel az egy kisebb dosszié. Ezért nem buknak rá a kereskedelmi csatornák is egy ideje mert ez egy nagy lutri
tegnapelőtt 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Úgy látom a kérdező semmiféle érdeklődést nem mutat. Jeleztem az ellentmondást. Egyszer azt írja, hogy sehol nem hozza nyilvánosságra. Később meg azt, hogy de, és a célja másokon élősködés. A publikálás célja a perelhetőség.

Egyébként nem szokás kizárólagos joggal eladni szerzői jogokat, mert akkor senki mással nem lehet üzletet kötni.

tegnapelőtt 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!