Melyik a jobb folytatás dragonball z-nek?
Figyelt kérdés
okt. 26. 09:18
A kérdező szavazást indított:
Dragon ball gt
Dragon ball super
Dragon ball daima
3 szavazat
3/5 anonim válasza:
Ezek közül csak a GT folytatás.
A Super és a Daima a múltban játszódik.
4/5 anonim válasza:
de a GT-t meg ugye nem ismerte el az eredeti alkotó.
5/5 anonim válasza:
Hát, azt nem tudom, hogy elismerte-e.
Egy fanoldalon olvastam még régen, hogy Toriyama írta a GT 64. részét, nem tudom, hogy ez igaz-e.
De, ha a három szériát nézzük - GT, Super, Daima - akkor (szerintem) Daima az, amely eredeti Toriyama alkotásnak tekinthető.
A GT-ről már volt szó, de azt talán kevesen tudják, hogy Toriyama a Super-hez csak vázlatokat írt, a történet részleteit viszont az animés stáb és a mangás csapat dolgozta ki (egymástól külön, ezért különbözik a Super animéje és mangája).
A Daima azonban teljes mértékben Toriyama alkotása: ő írta a történetét, ő tervezte a karakrereket is.
Szal ha a DBZ-nek keresünk egy igazi folytatást, akkor a Daima az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!