Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen animé ismertek ami...

Milyen animé ismertek ami ehhez hasonló?

Figyelt kérdés

20+ f vagyok. Ezek az animék tetszettek:

Oshi no Ko

SpyxFamily

The Promised Neverland 1. évada

Zankyou no Terror

Shinsekai yori

Neon Genesis Evangelion: a hangok, az opening, a rajzolás miatti hangulat az oka, hogy ide felkerült

Összességében elmondhatom, hogy azt preferálom, ha egy anime rövidebb, mint hosszabb. Ez azért van, mivel általában minél hosszabb egy anime, annál nagyobb az esélye, hogy ráunok egyszer vagy esik magának a filmnek a színvonala. Ez sajnos igaz a The Promised Neverland 2. évadjára. Igazából a történet ami lényeg lenne. Lehet hosszabb is az anime, csak legyen jó a történet, ne laposodjon el, mint pl. a Higurashi kb. 25 részen belül kb. 100. hasonló idővonalat magyarázat nélkül megnézni már elég unalmas, el sem kezdtem a 2. évadot, pedig ott lenne a magyarázat. Eddig az Oshi no Ko tetszett a legjobban, de még abból hátra lesz 2 évad, remélem maradni fog színvonal. :)

okt. 23. 23:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Most így nem jut eszembe semmi, de talán az Assassination Classroom
okt. 24. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Buddy Daddies

Bungou Stray Dogs (ez egy picit hosszú, de nekem nagyon bejött)

Tokyo revengers

SK8 the infinity

Hellsing

One Punch Man

okt. 24. 16:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igaz nem anime sorozatok, de rengeteg Ghibli film van amik szépek és én meg a tesóm is élveztük.

Másrészt én nem láttam amiket te felsoroltál, a Promisen Neverland-en kívül, de szerintem tetszene a Death Note, a Death Parade, a Hells Paradise. Ezek rövidebbek, 4-5-6-7 óra alatt kb végignézhetők.

Én sem szeretem a hosszabb animéket annyira, csak ha szerintem is nagyon jók. Nekem ezekből tetszett például a Monster. Kicsit lassan halad pár helyen a sztori, de szerintem ha tartasz benne szünetet, úgyis megéri megnézni. Kicsit más műfaj mint azok amiket írtál, de szerintem tetszene ha szereted a nyomozós, sorozatgyilkos üldözős, misztikus animéket. 74 rész.

Ezeken kívül hosszak még a Black Butler, és a Black Clover.

Nem akarlak rá venni a hosszakra, csak lehet ezek tetszenének 😃 23/l

okt. 25. 16:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Jojo's Bizarre Adventures? 🤔
okt. 25. 16:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Adtam mindenkinek egy zöldet. :) Bár nem írtam, de a Death Note-ot már láttam a felsoroltakból, ellenben a Death Parade-ról már sokat hallottam, de még nem néztem meg, majd lehet most. Assassination Classroom, One Punch Man és Jojo's Bizarr Adventuresről, Tokyo Revengersről is már több helyen olvastam, viszont azok terv szinten voltak egyelőre. Kicsit utánuk kell olvasnom miről is szólnak. Viszont a Hell Paradise nekem új, tetszik a rajzolás stílusa.
okt. 29. 22:59
 6/6 anonim válasza:
100%
Én amit ajánlani tudnák az a Chainsaw Man, Great Pretender, Angels of Death, Moriarty the Patriot, Tomodachi Game, Banana Fish. Legtöbb inkább psychological, shounen kategória talán ugye közelebb állnak az Evangelion, és The Promised Neverlandhoz, probáltam nem annyira ismerteket felsorolni néz utána talán vannak amelyik tetszene!
nov. 6. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!