Milyen animé ismertek ami ehhez hasonló?
20+ f vagyok. Ezek az animék tetszettek:
Oshi no Ko
SpyxFamily
The Promised Neverland 1. évada
Zankyou no Terror
Shinsekai yori
Neon Genesis Evangelion: a hangok, az opening, a rajzolás miatti hangulat az oka, hogy ide felkerült
Összességében elmondhatom, hogy azt preferálom, ha egy anime rövidebb, mint hosszabb. Ez azért van, mivel általában minél hosszabb egy anime, annál nagyobb az esélye, hogy ráunok egyszer vagy esik magának a filmnek a színvonala. Ez sajnos igaz a The Promised Neverland 2. évadjára. Igazából a történet ami lényeg lenne. Lehet hosszabb is az anime, csak legyen jó a történet, ne laposodjon el, mint pl. a Higurashi kb. 25 részen belül kb. 100. hasonló idővonalat magyarázat nélkül megnézni már elég unalmas, el sem kezdtem a 2. évadot, pedig ott lenne a magyarázat. Eddig az Oshi no Ko tetszett a legjobban, de még abból hátra lesz 2 évad, remélem maradni fog színvonal. :)
Buddy Daddies
Bungou Stray Dogs (ez egy picit hosszú, de nekem nagyon bejött)
Tokyo revengers
SK8 the infinity
Hellsing
One Punch Man
Igaz nem anime sorozatok, de rengeteg Ghibli film van amik szépek és én meg a tesóm is élveztük.
Másrészt én nem láttam amiket te felsoroltál, a Promisen Neverland-en kívül, de szerintem tetszene a Death Note, a Death Parade, a Hells Paradise. Ezek rövidebbek, 4-5-6-7 óra alatt kb végignézhetők.
Én sem szeretem a hosszabb animéket annyira, csak ha szerintem is nagyon jók. Nekem ezekből tetszett például a Monster. Kicsit lassan halad pár helyen a sztori, de szerintem ha tartasz benne szünetet, úgyis megéri megnézni. Kicsit más műfaj mint azok amiket írtál, de szerintem tetszene ha szereted a nyomozós, sorozatgyilkos üldözős, misztikus animéket. 74 rész.
Ezeken kívül hosszak még a Black Butler, és a Black Clover.
Nem akarlak rá venni a hosszakra, csak lehet ezek tetszenének 😃 23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!