Milyen kiakasztó,beteg animéket vannak?
Ebben a témakörben keresek animéket, azaz hogy beteg,kiakasztó,pszihopata, néhol tabu témáju animéket keresgélek. Tudok ajánlani?
Amiket láttam:
Yosuga no Sora
School Days
Corpse Party: Tortured Souls
Happy Suger Life
Elöre is köszönöm az ajánlásokat!
Külömböző nézőpontok szerint rengeteg téma számít tabunak. Mik érdekelnek pontosan?
Amiket láttam és a nagyközönség sokkolónak tart, így talán belefér az ízléskörödbe:
Goblin Slayer - Van benne gyerekgyilkosság, nemierőszak, népirtás..... amúgy egy szép fantasy.
Undead Unluck - Az előzőtől komédiásabb hangulatú, viszont nagyon közel áll a hányingerkeltően, gyomorfogatóan morbidhoz.
Dante Pokol - Régi moovie, de érdemes megnézni.
Illetve néhány sci-fi amit azért tartanak sokkolónak, mert leturmixolják az agyad (nem tudom pontosabban megfogalmazni, ha valakinek sikerül nyogottan javítson ki)
Ergo Proxy
Erased
Parasyte - the maxim - Ez egy kicsit hentelős is.
Ezek jutottak hirtelen eszembe remélem találsz köztük olyat ami tetszik.
Dark Gathering, jópár olyan tèma előkerül benne, amit annyira nem szoktak erőltetni (vèrfertőzès kannibalizmus)
Ha pedig csak grafikai vères beles erőszakra gondolsz, akkor pedig ovák a 90-es èvelből, mert akkor mèg sokkal bevállalósabbak voltak. Egy Genocyberben vagy Apocalypse Zero-ban mèg simán belefèr az èlve megnyúzás, vagy a kisgyerekek+cuki kiskutya szètlövèse gatlinggal, úgy hogy szanaszèt szakadnak 😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!