Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szoktatok sulis egyenruhás...

Szoktatok sulis egyenruhás cosplay-ben lenni?

Figyelt kérdés

Nem zavar ilyenkor titeket, hogy fehér blúzban, szoknyában kell lenni hozzá a con-on?

Én ettől félek, pedig szerintem jól nézne ki. :D

17/L

okt. 15. 10:34
 1/3 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon jól nézne ki, szerintem. Bátran öltözz be így. Van mellesleg a Mondoconos csoport, ott kapsz visszajelzést, akár segítséget is.

Sailor Moonban is ilyet viselnek.

30/F

okt. 15. 10:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Öltözz nyugodtan annak amit szeretnél.

Amúgy miért baj a blúz + szoknya?

Ezerszer kényelmesebb mint valami fullos Mahou Shoujo szerkó, magassarkú térdcsizmával amiben nem bírsz járni, fűzős mellénykével amiben nem kapsz levegő, lábszalaggal, karszalaggal, hajszalaggal, nyakszalaggal amik 10 percenként kibomlanak, tiarával ami szétnyomja a fejed, 15 mindenféle csüngő varárzskristállyal aminek a felét elhagyod egy órán belül, meg egy 2 méteres méteres varázspálcával amivel random fejbeversz mindenkit.

okt. 15. 16:46
 3/3 anonim válasza:
77%
Abszolult nem zavar, én hétköznap is szoktam fehér blúzban és fekete szoknyában lenni
okt. 15. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!