A kérdező szavazást indított:
Dragon ball
dragon ball z
dragon ball gt
dragon ball super
dragon ball daima
super dragon ball heroes
22 szavazat
1/9 anonim válasza:
Az újat hogy szavazzuk meg 1 rész alapján? :D
2/9 anonim válasza:
A DBZ-re szavaztam, de nemrég a Kai-t kezdtem el nézni.
Mondjuk, az szinte ugyanaz, mint a Z csak rövidebb. De talán meg lehetett volna említeni a szavazásban
3/9 anonim válasza:
Dragon Ball Z és a Szuper tetszett. A Daimat még az első részek nehéz megítélni, De kicsit olyan mint a GT, de talán érdekesebb lesz. Heroes se volt rossz.
4/9 Gyulai Dávid Dániel válasza:
Szerintem a Dragon Ball és a Dragon Ball Z. De szerintem a Daima is jó lesz.
GT az SSJ4 miatt.
5/9 anonim válasza:
Nálam egyértelműen a sima, meg a Z, a befutó. Nálam eddig a tart az igazi történet, ami utána van, az csak a fanoknak egy kis szórakozás.
6/9 anonim válasza:
Eredetileg is addig tart a történet.
A GT nem minősül kánonnak, a Super és a Daima viszont a múltban játszódik.
7/9 anonim válasza:
Igen ez így van a GT-vel, de a Super és Daima se nagyon hisz ezek mind csak biznisz miatt jöttek létre. Hisz, Annyi sok inkonzisztencia van a benne, hogy az már fáj, de kb mint a Superben. Ez nem szól másról, csak a pénzről, meg a kisgyerekek bevonzásából, hogy ők belőlük is legyen pénz. Mondjuk maga az egész sorozat, csak a pénzről szól, hisz eredetileg Toriyama csak a Frieza sagáig tervezte, de rajongói és szerkesztői nyomásra, kötelező volt folytatni. Sajnálom, hogy ilyen dolgok miatt, nem lehet minőség csinálni, mert a Superből/Daimaból lehetett volna minőséget létrehozni, de minek ha ez is jó, ugye.
8/9 Gyulai Dávid Dániel válasza:
Egyetértek. Nekem is a DB és a DBZ az igazi.
9/9 anonim válasza:
Ne akadjatok ki, nekem a GT. Az alapsorozat rettentően bugyuta és vontatott, a Z utána rögtön túlment egy normálisan folytatható ponton a sci-fi brutalitással, a 3. SSJ már vicc kategória, a Super DB pedig megint bugyuta. Ráadásul a legnagyobb problémám az, hogy a Szuperben Goku rettentően idióta és a Z-ben már nem volt olyan! Én nem tudom, hogy hogyan gondolták ezt. A GT az, ami normális feeling-et ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!