Naruto fanok, van valaki rajtam kívül, aki szereti a Tusnade, Jiraiya, Orochimaru jeleneteket?
A Sannin alapvetően nagyon jól megírt trió, nagyon érdekes háttértörténettel és jól megírt, szerethető karakterekkel. Szóval egyetértek, hogy jó lett volna többet látni belőlük. Az egyetlen bajom velük az, hogy mivel ennyire jó karakterek, mindenki rajong értük és túlértékelik őket. Szörnyen bosszantó látni, hogy emberek sokkal erősebbnek gondolják őket, mint amilyenek, viszont ez nem az ő hibájuk, sem az íróé, úgyhogy semmiképpen sem negatívum a karakterekre nézve.
Úgyhogy igen, összességében nagyon jók mind, nekem is Orochimaru a kedvencem, utána Tsunade és végül Jiraiya.
Vannak.
Sok karakterből lehet volna többet látni, mint pl: Rock Lee, Kiba, Shino, Neji stb egyéb mellék karakterek, de sajnos, itt is az volt, mint ami a 90% más műnél lenni szokott, hogy nincs elég idő foglalkozni mindenkivel, ezért sajnos kimaradnak.
Ha egy heti mangafejezet nem kb 15-16 oldalas lenne, hanem mondjuk havi mennyiségű, min. 40, akkor lehet, hogy többet láthattunk volna, de így nem. Ezt lehetetlen kivitelezni, egyelőre ha jól tudom.
Én nem venném komolyan a Borutóból a fiatal jeleneteket. (ha vannak)
Utólag már azt találnak ki amit akarnak... a naratu fénykora a sima volt, és a Shippuuden. A boruto már csak a hanyatlása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!