Jujutsu Kaisen fanok? Szerintetek van esély hogy az eddigi összes elhunyt karakter visszatérjen valahogy, vagy feléledjen? Tudom naiv és szerencsétlen vagyok, de mégis hiszek ebben 19L
Figyelt kérdés
Én nagyon sok karaktert nagyon megkedveltem innen, pl Nanamit, és rossz hogy meghaltak, jó lenne, ha valahogyan mégis visszatérnének, és jó vége lenne, senki nem halna meg hanem happyend.aug. 24. 12:06
1/6 anonim válasza:
az írón múlik az egész, de ismerve Gege-t még rá is fog köpni a sírjukra a halott karaktereknek
2/6 anonim válasza:
Ami most történt az egy egyszeri csoda volt szerintem. Már senki sem fog visszajönni a halottak közül.
Amúgy meg az is szar lenne, ha senki se halt volna meg.
3/6 anonim válasza:
A mangában az egyik karakter aki "meghalt" visszatért. De már csak 5 chapter és vége, nem hiszem hogy Gege bárkit vissza akarna hozni.
4/6 anonim válasza:
Én már nem sok esélyt látok... Ha valakit vissza is hoznak abból annyi lesz hogy meg is öli... Gege azt mondta, hogy kielégítő befejezés lesz... Számára biztos...
5/6 anonim válasza:
Nem hiszem sajnos:( főleg a kedvencem halála ütött nagyot
6/6 anonim válasza:
Hát Nobara vissza tért...meg Gojo...hát fogjuk rá hogy ő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!