Ez melyik amine jelenete lehetett?
2 nő iszogat, és becsípnek egy bárban.
Az egyikükért eljön a pasija, és a hátán hazacipeli.
A másik sírva borul az asztalra, hogy érte senki nem jön, majd később eszébe jut, hogy valaki egyszer már vitte így, erre magához tér, és egy nagydarab férfi cipeli éppen a hátán. Elmondja neki a pasi, hogy a barátja felhívta, hogy jöjjön érte.
A nőket, ha jól értettem sensei vagy senpai megszólítással nevezik, szóval valami munkahelyi dolog lehet, és olyan reális, mai világban játszódik.
Hu, hát ezek alapján nagyon nehéz. Haj/szemszín, öltözék, ilyesmire gondoltam inkább. De itt van a link hozzá, ahol megkeresheted ha esetleg emlékszel a színekre/részletekre:
4. Nem, de a pici nő - nagy pasi aránya hasonló volt.
Közben eszembe jutott, hogy talán ecchi lehet, vagy hasonló, mert olyan érdekes volt a bejátszásban a jelenet vágása, szerintem kivághattak kivillanó bugyit a cipeléskor, de nem 100%!
Bocsi, ilyen kevés infóra én se tudok biztosat mondani, két animére emlékszem hasonló jelenetekkel:
- Monster
- Uchouten Kazoku.
6. Egyik sem, de közben elküldték a jót: NANDE KOKONI SENSEI GA
Vagyis úgy tűnik ez lehetett az. De még meg kell néznem.
MINDENKINEK KÖSZÖNÖM!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!