Frissen, már angolra fordítva is ki jött a Solo Leveling: Ragnarok Manhwa; ki olvassa és mi a vélemény eddig? Vagy megvárod hát ha lesz anime adaptáció, mint a Solo Leveling-ből?
Kíváncsi vagyok a véleményekre, ha olvassa valaki még Magyarországon, vagy szeretné követni.
Az is érdekelne, ha valaki nem követi és, hogy mi nem tetszik Neki benne.
(Az anime-t Én sem nézem a Solo Leveling-ből, mert nem találták el az eredeti design-et és alapjáraton is manga / manhwa-s vagyok).
Én imádom!
A manhwát kb egy éve már elolvastam. Az animet (az első évadot) is hamar megnéztem.
Most olvasom a novelláját.
Kedvenc manhwám!
De Én most itt a Solo Leveling:Ragnarok-re gondolok, a side story-ra, abból a manhwa akkor jött ki, amikor írtam a kérdést.
A Solo Leveling:Ragnarok ugye bár nem Jin-Woo-ról szól, hanem tudjuk kinek a kiéről szól (Nem akarok spoiler-ezni, hogy ki az MC a Ragnarok-ben azok miatt, akik még nem olvasták a Solo Leveling-et)
Viszont nem lett kicsit nagyon off a Solo Leveling anime rajzolásilag? Mert nagyon nem hasonlít az OG Jin-Woo-ra az anime verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!