Melyik Monogatari évadba van a jelenet? Melyik évad/részbe van? Tudom, hogy ő Nadeko Sengoku.
Illetve milyen sorrendet kövessek a megnézése kapcsán. Mert már felturtam a netet és sok féle sorrendet láttam.
A crunchyroll ezt írja.
Bakemonogatari
Kizumonogatari
Nisemonogatari
Nekomonogatari Black
Monogatari Season 2
Hanamonogatari
Tsukimonogatari
Owarimonogatari First Season
Koyomimonogatari
Owarimonogatari Second Season
Zoku Owarimonogatari
Vagy a Bakemonogatari vagy az Otorimonogatari lesz a kèp, a kèsöbbiekben már rövidebb haja van.
Ez a sorrend szerintem a kronológiai sorrend lesz, mert sokat ugrálnak az időben. Szóval ez is jó, vagy a kiadási sorrend is, mert az volt az eredeti elkèpzelès, csak úgy licsit nehezebb követni.
Nisemonogatari 2. részében van :)
A nézési sorrendhez azt ajánlom, kezdd a Kizumonogatarival, utána release order szerint nézd végig
Kedves hármas! A kettes vagyok, annyiból megfelelő a kiegészítésed, hogy a Kizu-t lehet elsőként is nézni, vagy a Bake-val kezdeni, majd a Kizu-val folytatni. Erre még az angol nyelvű vonatkozó weboldalak is fel szokták hívni a figyelmet, hogy a Kizu mind kronológiailag első, mind pedig előre vehető, vagy másodiként nézhető. De megtekinthető a Kizu akár a kiadási év szerinti sorrendben is (release order), mint általában véve a többi szezont is eszerint érdemes nézni. :)
AZAZ, három lehetséges kezdés javasolt:
- Bake-Kizu-Nise
- Kizu-Bake-Nise
- Bake-Nise- majd kiadás szerint a többi, így kiadás szerinti sorrendben pl a Kizu-t is értve.
Negyedik szezonként pedig folytatólagosan kifejezetten kiadási (release) sorrendben megtekinteni elsőre. Aki már végignézte a bő száz részt, utána akár érdemes lehet újranézni az összeset egyben, de onnantól már kronológiai sorrendben (lásd a kettes válaszomnál a fotó linkeket!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!