Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik Monogatari évadba van...

Melyik Monogatari évadba van a jelenet? Melyik évad/részbe van? Tudom, hogy ő Nadeko Sengoku.

Figyelt kérdés

[link]

Illetve milyen sorrendet kövessek a megnézése kapcsán. Mert már felturtam a netet és sok féle sorrendet láttam.

A crunchyroll ezt írja.

Bakemonogatari

Kizumonogatari

Nisemonogatari

Nekomonogatari Black

Monogatari Season 2

Hanamonogatari

Tsukimonogatari

Owarimonogatari First Season

Koyomimonogatari

Owarimonogatari Second Season

Zoku Owarimonogatari

júl. 27. 10:40
 1/4 Hintalow ***** válasza:

Vagy a Bakemonogatari vagy az Otorimonogatari lesz a kèp, a kèsöbbiekben már rövidebb haja van.

Ez a sorrend szerintem a kronológiai sorrend lesz, mert sokat ugrálnak az időben. Szóval ez is jó, vagy a kiadási sorrend is, mert az volt az eredeti elkèpzelès, csak úgy licsit nehezebb követni.

júl. 28. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:

#1: fordítva. :) A kérdező által soroltak a kiadási sorrendhez jóval közelebb állnak, és a legtöbben eszerinti sorrendben nézik (pl én is).

- Kiadás szerinti sorrend:

[link]

- Kronológiai sorrend (rákattinttás kinagyítja a képet):

[link]

júl. 31. 22:39
 3/4 anonim válasza:

Nisemonogatari 2. részében van :)

A nézési sorrendhez azt ajánlom, kezdd a Kizumonogatarival, utána release order szerint nézd végig

aug. 9. 07:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves hármas! A kettes vagyok, annyiból megfelelő a kiegészítésed, hogy a Kizu-t lehet elsőként is nézni, vagy a Bake-val kezdeni, majd a Kizu-val folytatni. Erre még az angol nyelvű vonatkozó weboldalak is fel szokták hívni a figyelmet, hogy a Kizu mind kronológiailag első, mind pedig előre vehető, vagy másodiként nézhető. De megtekinthető a Kizu akár a kiadási év szerinti sorrendben is (release order), mint általában véve a többi szezont is eszerint érdemes nézni. :)

AZAZ, három lehetséges kezdés javasolt:

- Bake-Kizu-Nise

- Kizu-Bake-Nise

- Bake-Nise- majd kiadás szerint a többi, így kiadás szerinti sorrendben pl a Kizu-t is értve.

Negyedik szezonként pedig folytatólagosan kifejezetten kiadási (release) sorrendben megtekinteni elsőre. Aki már végignézte a bő száz részt, utána akár érdemes lehet újranézni az összeset egyben, de onnantól már kronológiai sorrendben (lásd a kettes válaszomnál a fotó linkeket!).

aug. 10. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!