Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az 1983-as anime Tsubasa...

Cr7real kérdése:

Az 1983-as anime Tsubasa kapitányhoz van magyar felirat?

Figyelt kérdés
1983-as anime, 120 részes ehhez keresnék magyar feliratot.

jún. 15. 12:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

az 128 részes volt, nem 120

emlékszem még régen az uraharashop és az animeaddicts fansub csapat el kezdte fordítani, de nem tudom befejezték-e, sőt ha be is lett fejezve, azóta már fordító tagok is kiváltak a csapatokból és vitték magukkal a felirataikat, nézz rá az oldalukon hátha.

de amúgy ncore-on és még nagyon sok online anime nézős oldalakon fenn van az egész magyar szinkronnal SD minőségben

jún. 15. 12:53
 2/5 PMC Wagner ***** válasza:
100%
Azt szerintem megnézheted magyar szinkronnal is. Bár jó rég láttam az a+ on még annó de vállalható volt a szinkron rajta
jún. 16. 00:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Az RTL klubon anno 1998 körül nem szinkronisan vetítették? Vagy az a pálya ördögei volt?
jún. 16. 11:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy szinkronos, de én hallássérült vagyok.
jún. 16. 13:38
 5/5 anonim ***** válasza:
98-ban a pálya volt, 2004-2006 között az A+-on az 52 részes remake volt, későbbiekben vetítette az RTL a remake-et és az eredetit.
júl. 1. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!