Hogy hangzik az a név, hogy "Misza"?
Nem véletlenül az anime, manga kategóriába raktam ki a kérdést, a gyerekvállalás kategóriába mindenki minden (még a legszebb, legegyszerűbb) nevet is leszól.....
A Death Note-ból Amane Misa után gondolkoztunk ezen a párommal, de még nem tervezünk gyereket csak érdekelne a dolog. Nyilván nincs ilyen név Magyarországon, így kérvényezni kell valószínűleg, de vajon megnehezítem ezzel a gyerek életét vagy ez nem olyan durva a mai "Priszcilla" meg "Szerina" nevek után? (Amiket szép neveknek tartok amúgy, csak példaként hoztam!) Illetve van egy férfi név, hogy Misa, nem-e kevernék ezzel össze, egyértelmű lenne-e vajon, hogy egy kislánynak a neve ez? Nagyon hülyén hangzik?
Minden nevet lehet csúfolni, higyjétek már el! Ha meg nem a nevével fogják csúfolni a gyereket, majd csúfolják a kinézete/ súlya/ tudása/ nemtudása/ ügyetlensége/ öltözködése/ hangja/ stílusa miatt.
Bárkit ki lehet figurázni, a gyerekek nagyon kreatívak! Ha csak azon mulik, hogy lehet-e csúfolni vagy nem, simán legyen Misza.
"az a név ne legyen összetéveszthető mert a “Misa” név van összetéveszthető a Misha val ami férfinév"
Te összetéveszted az "Alexander"-t az "Alexandra"-val?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!