Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen animék vannak amelyben...

Milyen animék vannak amelyben a Death Notehoz hasonló taktikázások vannak?

Figyelt kérdés
Nem fontos hogy amúgy hasonlítson másban az anime…

ápr. 22. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
A Death Note überelhetetlen, nincs még hasonló se mint az ❤
ápr. 22. 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
A Code Geass az nagyon hasonló történettel és karakterekkel rendelkezik, mint a DN, én jobban szeretem. A főszereplő az nagyon hasonlít Lightra, csak számomra kedvelhetöbb. Mindenképp ajánlom, főleg ha tetszett a DN, meglepően hasonlít a kettő. És tele van taktikázással ez is.
ápr. 22. 20:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok, ajánlom ezt a videót:

[link]

Tökéletesen összefoglalja a 2 sorozat közti hasonlóságot és hogy én pl miért szeretem jobban a Code Geass az amúgy zseniális Death Note-nál.

ápr. 22. 20:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

No Game No Life

Tomodachi Game

The Future Diary

Kaguya-sama: Love Is War - bár itt romantikai taktikázások vannak hogyan játsza ki egymást a fiú és lány, comedy cucc

hunter x hunter - ez nem teljesen taktikázásról szól, de nagyon nagyon sok olyan van benne

Steins;Gate

ami szerintem határ eset de tartalmaz taktikázásokat:

JOJO animék

Terror in Resonance

Log Horizon

Another

Parasyte: The Maxim

The Promised Neverland első évadja

ápr. 23. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mirai nikki
máj. 10. 05:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Detective conan

Moriarty the patriot

Monster

máj. 16. 00:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért azzal én vitatkoznék, hogy Lelouch és Light hasonlítanának egymásra. Kb annyiban kimerül a hasonlóság, hogy mindkettő okos, és egyikük sem veti meg a "cél szentesíti az eszközt" elvet, de amúgy itt ki is merült a dolog. Teljesen más személyiség a két karakter, Light egy megalomán szociopata, aki istent akar játszani, ez Lelouch-ról abszolút nem mondható el
máj. 16. 13:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
#7 Erre céloztam én is a kettejük közötti különbségekkel, de maga a karakter archetípus az ugyanaz (a "cél szentesíti az eszközt" elv mentén egy jobb világért hazudik, manipulál, gyilkos és forradalmat hirdet ki, mindeközben pedig fokozatosan kezd az igazi énje eltűnni az alteregó mögött). De tény, Lelouch egy sokkal emberibb karakter Lightnál, és a motivációi sem álszentek, ezzel egyetértek.
máj. 16. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!