Milyen animék vannak amelyben a Death Notehoz hasonló taktikázások vannak?
Figyelt kérdés
Nem fontos hogy amúgy hasonlítson másban az anime…ápr. 22. 19:42
1/8 anonim válasza:
A Death Note überelhetetlen, nincs még hasonló se mint az ❤
2/8 anonim válasza:
A Code Geass az nagyon hasonló történettel és karakterekkel rendelkezik, mint a DN, én jobban szeretem. A főszereplő az nagyon hasonlít Lightra, csak számomra kedvelhetöbb. Mindenképp ajánlom, főleg ha tetszett a DN, meglepően hasonlít a kettő. És tele van taktikázással ez is.
3/8 anonim válasza:
#2 vagyok, ajánlom ezt a videót:
Tökéletesen összefoglalja a 2 sorozat közti hasonlóságot és hogy én pl miért szeretem jobban a Code Geass az amúgy zseniális Death Note-nál.
4/8 anonim válasza:
No Game No Life
Tomodachi Game
The Future Diary
Kaguya-sama: Love Is War - bár itt romantikai taktikázások vannak hogyan játsza ki egymást a fiú és lány, comedy cucc
hunter x hunter - ez nem teljesen taktikázásról szól, de nagyon nagyon sok olyan van benne
Steins;Gate
ami szerintem határ eset de tartalmaz taktikázásokat:
JOJO animék
Terror in Resonance
Log Horizon
Another
Parasyte: The Maxim
The Promised Neverland első évadja
6/8 anonim válasza:
Detective conan
Moriarty the patriot
Monster
7/8 anonim válasza:
Azért azzal én vitatkoznék, hogy Lelouch és Light hasonlítanának egymásra. Kb annyiban kimerül a hasonlóság, hogy mindkettő okos, és egyikük sem veti meg a "cél szentesíti az eszközt" elvet, de amúgy itt ki is merült a dolog. Teljesen más személyiség a két karakter, Light egy megalomán szociopata, aki istent akar játszani, ez Lelouch-ról abszolút nem mondható el
8/8 anonim válasza:
#7 Erre céloztam én is a kettejük közötti különbségekkel, de maga a karakter archetípus az ugyanaz (a "cél szentesíti az eszközt" elv mentén egy jobb világért hazudik, manipulál, gyilkos és forradalmat hirdet ki, mindeközben pedig fokozatosan kezd az igazi énje eltűnni az alteregó mögött). De tény, Lelouch egy sokkal emberibb karakter Lightnál, és a motivációi sem álszentek, ezzel egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!