Melyik anime openinget tennéd meg az animék himnuszának?
Nem az a kérdés, hogy melyik a kedvenced, hanem az, hogy melyiket tartanád méltónak arra, hogy az összes animét képviselje.
Az opening esetében természetesen a zenére célzok.
A Cruel Angel's Thesis tökéletesen alkalmas lenne.
Nem azt mondom, hogy a legszebb OP, de még az is felismeri aki életében animét se látott.
Passz, valami nagyon ismertet kène, Dragon ball, vagy Evangelion esetleg az eredeti GitS.
Pokemont kilegóznám, mert sok országban lefordìtották/ujrahangszereltèk.
A szuperhosszú shounenek mint Naruto vagy One piece meg azèrt nem jók, mert 30-40 rèszenkènt más a betètdaluk, nincs egy jellegzetes.
+1 a Cruel Angel's Thesis-nek
Esetleg a God knows..., de azt meg kizárja, hogy nem opening.
Megéri, a maga korában elég nagy sensation volt, pár évig a csapból is az folyt (csak éppen az animék egyik legnagyobb trollkodását csinálják benne)
A God Knows valóban bitangjó szám, de ilyenre szerintem nem jó, alapból maga az anime sem lett annyira klasszikus, a fiatalabb generációk azt sem tudják, hogy létezett.
A fiatalabb generációk szart se tudnak. Az átlag animés megnéz ~50 filmet és sorozatot az elmúlt 5 évből és a viszonylag régebbiek közül esetleg a Death note-ot és FMA Brotherhoodot (bár az utóbbi években annyira már azokat sem) és kikiáltja magát szakértőnek.
Sziasztok.
Éppen a Neon Genesis Evangelion-t nézem, és igen, én is annak tudnám elképzelni az openingjét anime himnusznak.
Én a 10. résznél járok, szal nem tudok róla nyilatkozni annyira.
De most, hogy bejött a történetbe a vörös hajú lány, a színvonal is érezhetően emelkedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!