(Akagami no Shirayukihime) Shirayuki és Zen szexeltek már?
Szerintem rossz rendezvényen vagy, ha ilyen dolgokat vársz attól a műtől. xdd
Már a mű besorolása sem 17+-os, szóval nem lesz benne ilyen, meg a kettejük kapcsolata sem
volt nagyon azon a szinten, legalább is az animében.
1-es vagyok!
Az a baj, hogy sok ilyen romantikus anime nem a felnőtt közösséget célozza meg, hanem a fiatalabbakat és ezért le kell butítani a dolgokat. Az Akagami már azzal túlment a legtöbb romantikus animén, hogy volt csók jelenet és nem az volt, hogy 24 részen keresztül kerülgetik egymást, aztán nem történik végül semmi. xdd
Jóval több felnőtteknek való romantikus anime kéne..
Már több romance animében volt szex, csak nem mutatták őket, rendesen össze jött a pár és volt szex, kihangsúlyozták csak nem mutatták, mivel a mangát nem olvasom így nem tudom, de simán el tudom képzelni hogy lehet volt benne szex, csak ugyan úgy nem mutatták a Akagami no Shirayukihime-ben.
Egyébként meg pár példa a romance-ra amiben volt szex de nem mutatták, csak ki hangsúlyozták hogy megtörtént:
Horimiya
Kaguya-sama (bár csak mangában, mert az anime még nem tart ott)
Keiken Zumi na Kimi to
Sword Art Online
Hige wo Soru
Wotakoi
Banished From the Hero's Party
és ez csak pár példa, még tudnék mondani 3-4et így fejből csak b*romira nem jut eszembe a címük és lusta vagyok ki keresni őket:D
Hige-ben a férfi mc-vel nem fekszik le a csaj.
Keiken-t meg inkább hagyjuk. A fél város megdöntötte a csajt, de a pancser mc hét ln köteten keresztül nem jutott el odáig, pedig őt kajakra, őszintén szereti is a csaj. xdd
A Hero party 1 évada jó volt, ott nem egy szerencsétlen f@sz a férfi, de a másodig évadra az is tönkre ment azzal, hogy bekellett hozni a bátyjába szerelmes kishugit.
A japánoknak valahogy nem nagyon megy hogy egészséges testvéri kapcsolatokat ábrázoljanak…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!