Húsvéti hosszú hétvége alkalmából milyen animével/animékkel tervezel kikapcsolódni?
Hagyd rá, ne foglalkozz a trollokkal!
Magukat minősítik.
Meg nem értem, mire jó nekik, hogy értelmes kommenteket lepontoznak...
Úgy látom, ez manapság trendi.
Nem jutna eszembe semmi ilyesmi.
Az új Alien-filmet fogom megnézni.
Oniichan wa Oshimai!-t és a Maji de watahsi ni koi Shinasai!-t néztem, kettő közül a Shinasai az eddigi legjobb.
Az Oniichan olyasmi komédia, mint a Yuru Yuri, de alig van benne olyan rész, amin jókat lehetne röhögni, holott komédiaként van feltűntetve, az anime egy olyan fiú életéről szól, aki lánnyá változott át a húgának köszönhetően, aki valamilyen csodaszert töltött a kólájába, így arra ébredt, hogy mindene zsibbadt, kezei sokkal kisebbek lettek, és amint a tabletjén bekapcsolt a szelfi kamera, akkor szembesült vele, hogy lánnyá változott, így élete java részét lányként kellett töltenie.
Mivel csak 1 évados (legalábbisúgy tudom), így nem derült ki, hogy mikorra vált vissza rendesen fiúvá, de amúgy alapjába véve az is jó animének számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!