Mely animének vannak a legszebb női karakterei?
Nehéz kérdés, mert minden animében vannak szép lányok.
Klasszikus esetben talán az újgenerációs Sailor Moon (Crystal, Eternal, Cosmos) animéket mondanám.
De az #1 is jót ír. Utena nagyon bejön, bár inkább a személyisége az, ami miatt vonzónak tartom.
Trinity Sevenből többet is kiemelnék...
Asami Lilith - Hirtelen haragú, féltékeny, erőszakos, de neki is jó teste van.
Levi Kazama - A nindzsa csaj is nagyon jól néz ki, imádom a gyakori perverz beszólásait és gondolatait.
"Megkóstolod a speciális nindzsa grillcsirkémet? Noha szerelmi bájitallal fűszerezett." x"DDD
Lieselotte Sherlock - A sorozatban az alvilág egyik tagja volt, a sötét birodalmat képviselte és ellensége volt a Hét Szentháromságnak, de később aztán barátok lettek, mint köztudott, ő Selina ikertestvére.
Mondjuk Lieselotte egy szexbomba, szex szimbólum, a "Lustaság" megtestesítője.
Fudo Akio - Ő leginkább Kajou Ayaméra emlékeztet a Shimonetából.
Akio alakja az animében szerintem kicsit abszurd, vékony alak, hatalmas mellek...
De úgy sem rossz.
A Clannadban.
Nehezen tudnék dönteni Fujibayashi Kyou, Furukawa Sanae, Sagara Misae, és Sakagami Tomoyo között. Egyik se a klasszikus nagydudájú szex-szimbólum, viszont mindegyikük elképesztően nőies.
Bármi, amit a Kyoto Animation csinált 2010 óta, kivéve a Nichiujou és a bishounen sorozataik. Voltak előtte is jó karakterdizájnjaik (pl. Full Metal Panic!), de amikor elkezdték továbbfejleszteni a Suzumiya Haruhi vonalat, ott valamit nagyon eltaláltak. Hála az égnek, nem a Key animés gusztustalan dizájnokkal mentek tovább.
De ha csak egyet kellene választanom: Hibike! Euphonium
"Nem tudom, de anno a Shimonetából nagyon megfogtak a lány karakterek"
Közülük kicsoda?
Nekem Kajou Ayame és Fuwa Hyouka volt a 2 karakter, akiket nagyon imádtam.
Csak már sajna meguntam azt az animét, így utána mást is keresgéltem, de egyébként nagyon szerettem azt a sorozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!