Szerintetek ki a leginkább overpowered animekarakter?
hát ez azért inkább szituációtól függ hogy ki győz le kit, mert pl Kira a death noteból is megölhetné saitamát vagy gokut, márha elvan bújva, tudja és van ideje leírni a nevüket, de ha nincs akkor meg egy ütés
de persze sok op karakter létezik, számomra Saitama marad a legerősebb, csak mert nem láttam még őt megizzasztva
2024. márc. 12. 18:25
2/20 A kérdező kommentje:
#1: várom a harmadik évadot, de a mangát olvastam.
Figyelembe vettem azt is
első vagyok, mangát nem olvastam a one punch man-nek, így anime alapján mondtam a választ, én is várom a 3. évadot, remélem nem rakják Saitamát megint mellék karakternek mint a második évadban
2024. márc. 12. 18:43
4/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk úgy hogy Kira nem tudná megölni Saitama-t azzal ha leírná a nevét a Death Note-ba mivel Saitama univerzális szintű és valószínűleg még ez ellen is védett nem akarok Spoiler-ezni de Saitama olyan dolgokat tud megtenni ami szembe megy a valósággal, ráadásul nem tudja a teljes nevét, csak a keresztnevét.
2024. márc. 12. 23:14
Saitama egy gag karakter így nem igazán lehet komolyan venni. Direkt úgy van megírva, hogy mindenkit kiüssön mert egy gag karakter.
2024. márc. 13. 00:00
7/20 A kérdező kommentje:
FIGYELEM, SPOILER VESZÉLY
!!!!!!
¡¡¡¡¡¡
#6: A Cosmic Garou ellen folyatatott harcban sajnos elveszik az egész értelme, amiért létezik a sorozat tulajdonképpen. Saitamának is vannak határai sajnos.
Persze értem de ettől függetlenül akkor is egy gag karakter egy gag műben. Lehet van egy Garou de az egész koncepció még mindig gag. Az egész mű egy shounen gag/görbe tükör akar lenni akár van határa akár nincs. Ezért gondolom én, hogy nem lehet összehasonlítani komolyan vehető művekkel és direkt gagre/viccre kihegyezett művekkel. Más gag karakterek pl a másik műve Mob Psycho 100-Shigeo vagy Mashle-Mash. Ezekkel kellene összehasonlítani mert ezek is gagek. De ez csak az én véleményem nem kell velem egyetérteni.
2024. márc. 13. 00:47
Olvasd el a Dragon Ball Super manga 87. fejezetét.
Aki ott megjelenik, az a legerősebb halandó az anime vilàgban jelenleg.
2024. márc. 13. 06:16
10/20 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: