Mik a kedvenc animéid és miért? Mi fogott meg bennük?
Nekem ezek a kedvenceim, kíváncsi vagyok, hogy mások miket szeretnek és miért:
Berserk (1997)
Bunny girl senpai
Oregairu
Vinland saga
Chainsaw man
Naruto
Kokoro connect
Mob psycho 100
Haikyuu
Kuroko no basuke
Haganai
Fate zero/stay night UBW
Kaguya-sama
Grand blue
Attack of Titan
Kono Subarashii Sekai
Nekem a Trinity seven, izgalmas, érdekes, tele van humorral.
Karakterek közül Arin és Revi az, akik nagyon viccesek a csajok közül, Arint a higgadtsága miatt imádom, kicsit bolond is, mivel Aratával közös gyerekvállalást tervezett és mindig kedvesének nevezte.
Revi pedig egy rendkívül tehetséges nindzsa, mondjuk azért ő is elég perverz, tetszik a stílusa.
Lilith hirtelen haragú, állandóan pofozkodik, de attól még neki is vannak jó tulajdonságai.
Mira és Akio kezdetben ellenségként tekintenek Aratára, de később ők is összebarátkoznak, noha Mira nehezen adja be a derekát.
DN,AOT,JoJo,OPM,FMA:B,HXH,Made in Abyss,Monster,Demon Slayer,Chainsaw man
Mindegyikben más, a karakterek, a sztori, az élvezhetőség,
több műfaj,egyediek stb
Assassination Classroom
Your lie in April
Boku No Hero Academia
Naruto
(Igen tudom, elég alapok, de ez van)
Sajnálom de túl sok kedvencem van.
Dr stone
Mert olyan vicces és egyben szól valamiről nem csak hülyeségről. Fizika és kémiai leckéket is meg említi.
Monster
Mert komoly és érdekes.
Detective conan
Nagyon jól és érdekesen leírják a Gyilkoságokat. Minden részben általában egy újabb érdekes ügy van. A gyilkolás módját mesterien be mutatja. De előtte hagy időt arra hogy még mi is agyaljunk rajta.
High card
Imádom mert nagyon jól néznek ki a karakterek és a kártya lapjaik is. Közben vicces.
Tokyo revengers
Mert verekednek.
The gokusen
Igaz az élőszereplős sorozat jobb belőle. De ez is megálja a helyét. Mert a tanár kiáll a diákjai ért és ezt mutatja be a felnőtek le nézték a gyerekeket. Viszont a tanár nem hagyja ezt annyiban.
Hell girl
Mert szomorú és egyben a valóságott mutatja be.
IWGP
Nyómozós és úgyan úgy verekednek benne.
Trigun
Mert nagyon kis kedves anime. Attól még hogy valami rossz történt a főszereplő még mindig pozítiv és nem játsza meg magát. És próbál jó példát mutatni mindenkinek.
Yugioh shadow game (Ygh 0)
Mert a bűnös elnyeri a jutalmát a történetben viszont sajna nem folytatják mert gondolom nem lett volna olyan gyerek barát.
Még ezek amik bestik..
Tomodachi game
Classroom of the elite
Ghost hound
Tokyo mew mew
Tokyo Gouhl
Lain
Silent voice
The apothecary diare
Solo leveling
Yu yu hakuso
Violet Evergaden
Thenku Shinpan
1999 Hunter x Hunter
Mo Dao Zuh Shi
Égi hivatalnok anime
Moriarty the patriot
Olyan sok mindent láttam hogy nehéz volt választani. TvT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!