Vannak itt olyanok, akik alapvetően kerülik a shounen/harcos műfajt is, valamint a fantasy-t/isekai-t szintén kerülik? Milyen műfajt kedveltek ezek helyett?
Megjegyzem, semmi gondom avval, ha akad shounen/harcos műfajból, vagy fantasy-ból kivétel, ami mégis tetszik valakinek (pláne, ha dark-fantasy, mert az nálam alapvető kivétel).
De e kérdés alatt azok válasza érdekel, akik nagyjából, javarészt kerülik e két műfajt, és sokkal inkább más irányú érdeklődésük van az anime / manga világán belül.
Vannak a műfajban örök klasszikusok (Sailor Moon, Dragon Ball), amiket a mai napig követek. De ezt leszámítva nem nagyon érdekel a műfaj.
A pszichológiai animéket szeretem igazán, de abból kevés van.
Amúgy most megy a a "Mahou Shoujo ni Akogarete" ami lényegében a Sailor Moon típusú animék paródiája, nagyon ötletes. 😅 Bár BDSM téma miatt nem ajánlom a fiatalabb generációnak.
Továbbra is várom, rám lehetne írni privátot, vagy itt is lehet beszélgetni slice of life-okról, és/vagy elvontabb anime alkotásokról, elsősorban 30 felettiek részéről.
KÜLÖNÖSEN olyanok válaszát is várom, akik NEM történet centrikusak, hanem minden más érték fontosabb számukra, különösen pl a mű hangulata, gondolatisága, művészi vonatkozásai, lélektana, stb.
(A grafika sem a legfontosabb szempont nálam, de azért olykor válogatok én is grafika szerint.)
#11: ismerem, minden évadát láttam, az animemozikból a harmadikat is, ami a két évad közötti cselekményt mutatja be.
Már nagyon várom, hogy a mangát végigvegylk animében, mert ugye elvileg leér a kislány az Abyss mélyére.
Érdkes amúgy, hogy néhány fantasy akad, amely nem sablonos ,ahnem eredeti hangvételű, mint p a Made in Abyss. :) Úgyhogy ezt szeretem, kivételesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!