Ki a legutálatosabb anime karakter számodra ?
Ha csak a Dragon Ball-ról van szó, akkor igen, de ha más animéről is kérdeznél, akkor Misa Amane, Death Note...
Egy hülye kis szőke p1csa, aki nem képes múltját feldolgozni, öntörvényű, érzelmileg sérült, akit a bosszúvágy irányít a családja meggyilkolása végett, naiv és őrülten rajongott Light iránt, feledékeny.
Én eddig azokból amiket írtatok egyiket sem látom utálatosnak.
1. Chi-chi. Tipikus, konzervatív háziasszony, ero
Bocs, hamarabb elküldtem, szóval újra. 😅
1. Chi-chi. Tipikus, konzervatív háziasszony, modernséggel megfűszerezve. Erős nő, jó anyuka, aki nem hódol be a férjének. Feleségnek inkább egy ilyen való, mint egy tipikus mai insta modell.
2. Goku. A Super-es énjét kritizálják, pedig csak az anime sorozatban olyan lökött, a manga verzióban valamivel komolyabb. Amit tesz az önfejlesztésért, az példaértékű. Legnagyobb probléma nála a naiv-sága. Akkor is segít az ellenfélnek, amikor nem kellene, és pórul jár (pl. Raditz ellen).
3. Misa.
Ha valaki közel állt a családjához, és azt lemészárolták, akkor az illető fel tudná azt dolgozni egy idő után teljesen? Háát nem tudom... Misa IQ-ját egyébként a neten nem mondják rossznak. Bár nem tudom, hogy az csak fanteória-e. Mindenesetre nála a legnagyobb probléma az, hogy pszichopata jellemvonásokkal bír, és kíméletlenül öli az embereket.
De ettől függetlenül szerintem ő kellett a sorozatba izgalmasabbá, és látványossbbá xD tette.
De, nem akarok senkit meggyőzni a véleményemről!!!
Ha utálni akarjátok Chi-chi-t, Gokut és Misa-t, ám tegyétek.
Na, de akiket én utálok.
1. Roberto (Monster)
Egy rendkívül ellenszenves, rosszindulatú, ócska bűnöző. Persze ismerem a múltját, ami ad némi magyarázatot a viselkedésére.
2. Wang (Darwin's Game)
Nahát ez ő még Roberto-nál is rosszabb. Full pszichopata és gonoszság az egész manus. Szemernyi jó sincs benne. Azt hiszem, Yagami Light pont az ilyenektől akarta megszabadítani a világot...
Meg annyi, hogy azt hiszem tudom, hogy miért nem bírja a Kérdező Chi-chi-t.
Mert van egy házisárkány természete. Hát igen, az mindenképpen negatívum nála. :D
#4 voltam.
Imádom de utálom is egyben:
Enrico Pucci (JJBA) part 6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!