Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Történt már veled olyan, hogy...

Történt már veled olyan, hogy egy bizonyos anime végignézése hatalmas űrt hagyott benned, amiert vége lett, úgy érzed még szívesen nézted volna tovább, olyan erősen hatott rád érzelmileg, esetleg meg is könnyezted, ha igen melyik anime volt ez?

Figyelt kérdés

jan. 28. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a FMA testvériség és a Monster volt ilyen pedig nem is hosszúak. Meg persze nemrég amikor lezárult az AOT. 30/F
jan. 29. 07:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hu nagyon sok ilyen volt, tapasztalataim szerint ez leginkább akkor fordult elő, ha nagyon együtt tudtam érezni egy karakterrel, magával ragadott a világa, vagy csak olyan cliffhangerrel zárult, hogy egyből rohantam is felkeresni a mangáját a folytatás reményében.

Ilyen volt a Shinsekai Yori, a Rainbow, Mushishi, Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu, 91Days, No.6, Natsume Yuujinchou, Bakuman, Towa no Quon például.

jan. 29. 18:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az Attack on titan.
jan. 29. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezeket mind megkönnyeztem, és érdekelne folytatásuk is - ha volna...:

Angel Beats. (Maeda Jun írta, zsenális, összetett műfajú katartikus anime!)

Planetarian - Chiisana Hoshi no Yume (Ezt is Maeda Jun írta és szintén nagyon jó!) (2016 _ 005x020 perces) , habár van egy OVA 1 részes folytatása, de az sajnos elég gyenge lett, valamint van egy másik változata, amely kb 80% átfedésben van evvel.

Charlotte - ezt lett volna miért folytatni animében... Eléggé befejezetlennek hat a vége, ennek ellenére baromi jó anime! (Ezt is Maeda Jun írta.)

(Vannak olyan animék viszont, amelyeket szerintem nehéz volna folytatni, pl halálesetek miatt, és mert kerek egész.)

jan. 30. 22:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen volt pl a Naruto,Bleach,Dragon Ball,Inuyasha,Demon Slayer,Attack on Titan - ezek közül volt olyan amit úgy néztem hogy még annó minden heten jöttek részek/manga fejezetek mert még futottak akkoriban és én ezeken nőttem fel , végig néztem a történetük, ahogy pl. Naruto a kis mitugrálszból a shinobi világ legerősebbike lesz ,azaz a hokage és ez nagyon meghatározó része volt az életemnek és jó még csak visszagondolni is azokra sz időkre mikor néztem.Mikor pedig vége lett , örültem is hogy végre elérte a célját és szomorú is voltam amiért vége lett ennek az "utazásnak" az életembe.Ugyanigy a többivel,csak az aot volt olyan,ami aztán tényleg csak egy nagy űrt hagyott bennem és szomorú voltam a vége miatt,de meg értem Erent ,mert igaz az anime egyik szálló igéje hogy "a világ kegyetlen".
jan. 31. 02:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Rental Magica
febr. 5. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!