Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik ez az anime?

Melyik ez az anime?

Figyelt kérdés

Sziasztok, keresek egy iskolai/sport anime sorozatot, amiről csak olvastam, angolul, de nem emlékszem a címére.

Van benne egy talán sulis sportcsapat, úszók talán, és az egyik sportoló/diák fiú, és az edzőnő/tanárnő, szeretők.

Köszi a választ, ha lesz!

jan. 17. 01:07
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Jelezni kell nekik. Megtettem, rövidesen átrakják majd.
jan. 17. 06:51
 2/5 A kérdező kommentje:
1. KÖSZÖNÖM!!!!
jan. 17. 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen, nem került semmibe. (Mégis le lettem pontozva egyesek által... pedig csak segíteni szerettem volna.) A kérdésedre sajnos nem tudom a választ. Pár animében otthon vagyok. De ezt pont nem tudom.
jan. 17. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
#3 mert a kérdező első kommentje törölve lett moderátorok által miután kijavították a kategóriát.. így sajnos a nem eléggé okos pontozóknak nem volt kontextusuk az első válaszodhoz :)
jan. 17. 17:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia a leghiresebb ilyen úszócsapatos anime az a Free.Nezz utána.Domestic kanojo pedig az egyik leghiresebb anime amiben a főszereplő a tanárába szeret belé, vagy lehet erre gondolsz nézz utánuk hátha.
jan. 19. 03:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!