Superman VS omniman VS homelander, ki az erősebb?
Figyelt kérdés
A the boyst nem láttam nem tudom milyen erős homelander, de omniman és Superman nem sokban különbözik, bár Superman nek jobb képességei vannak, sztem jobban is tud fejlődni de nem tudom...2023. dec. 22. 18:42
1/7 anonim válasza:
Mindegyik egy Superman copy, Supermannek van gyengepontja a kryptonite, a többinek nem tudunk ilyen gyengeségről egyenlőre.
2/7 anonim válasza:
Superman, mivel nem tud meghalni, a halál számára átmeneti, mivel feltámad.
Homelander és Omniman pedig meghalnak véglegesen.
3/7 anonim válasza:
De Superman a napból nyeri az erejét vagyis csak a Földön erős nem? míg pl Omniman bárhova elmehet a galaxisban.
4/7 anonim válasza:
nagyon sok videó van jutubon ami ezt tisztázta már, matematikai dolgokkal ki lett számolva a képregények alapján, és ha a kriptonitot nem nézzük akkor superman sokkalta erősebb mint omni man, és hát homelandert meg kb bele se vesszük annyira gyenge omni man-hez képest
netán rákeresel jutubon elég sok vidit találsz erről
5/7 anonim válasza:
Main line Superman erejének gyakorlatilag nincs fölső határa.
6/7 A kérdező kommentje:
Main Line Superman?
2023. dec. 27. 15:20
7/7 anonim válasza:
Ami nem spinoffos/alternatív univerzumos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!