Mi értelme van az állatfüleknek embereken? több lenn
A kemonomimi-k is pont olyan karakterek az animékben és mangákban mint pl az elf-ek vagy a furry-k.
Hogy anatómiailag épp helyesen rajzolják-e őket, vagy át vannak-e nagyon egyszerű dolgok gondolva, az más kérdés. Viszont nem újdonság: [link]
De én pl nem emlékszek, hogy Inuyasha-nak valaha is 4 füle lett volna. Emberi alakjában ott voltak az emberi fülei oldalt, démon alakjában meg ott voltak a kütyafülek a feje tetején. Mivel ugyanaz a karakter, nem lehet arra fogni, hogy szerencsére a haj eltakarta az emberi füleket. A készítők külön figyeltek erre.
Egyetlen egy jó példát tudok mondani ahol rendesen ábrázolták ezt, az a Shield hero anime, pl ott a mókus vagy mittudom én milyen állat a főhős leányzó, talán mosómedve? már rég láttam az animét, de abban van egy jelenet amikor hang varázslatot ereszt el az egyik gonosz, és akkor a főhős mondta a többi karakternek hogy fogják be a fülüket, és mit ad isten? a mosómedve csaj rendesen behajtja a füleit a feje tetején :D tökéletes
Ha netán beírod gugliba hogy: shield hero ear
már az első 2 képnél látni:D
és tényleg :D
De ezek után adja magát a kérdés: mi van akkor a füle helyén? :P
3
Úgy látom, nem megy az értő olvasás. Pont hogy azt írtam, hogy Inuyasha esetében nem lehet a hajra fogni a dolgot. Mivel emberi alakjában látszik oldalt az emberi füle, démon alakjában is kéne látszodjon, ha van. De akkor nincs neki emberi füle, csak a kutyafülei.
Erre sokszor a készétők egész egyszerűen nem figyelnek, de ez nem új dolog, s nem csak az animékre jellemző.
(És nem csak a fülekkel van így. A Starcraft 2-ben Zeratulnak pl vannak mellbimbói. Miközben a fajnak, amibe tartozik, nincs szája. Szóval a gyerekeket tuti nem tejjel táplálják...)
5
Ennek a vergődésnek pont annyi értelme van, mint ha azt kérdeznéd, hogy a sellőknek mi van a kislábujjuk helyén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!