Melyik az az anime karakter, akivel ki lehetne kergetni téged a világból, annyira utálod? Nekem Gabi az aot-ból
Shippo az Inuyasha-ból
Tudom,hogy sokan nagyon aranyosnak gondolják,de engem iszonyatosan idegesít a személyisége
Nekem is az ilyen Zenitsu-félék. Nem bírom a sok felesleges visítozást. Az kicsit erős ,hogy ki lehetne kergetni a világból, de azért idegesítő.
Egyébként miért pont Gabi? Igen, az elején elég idegesítő, unszimpatikus volt, de amúgy egész egészséges karakterfejlődést kapott. Én meg tudtam kedvelni, vagy legalább is nem tudok utálni valakit aki ennyire gyökeresen képes volt szembefordulni mindennel amivel eddig mosták az agyát stb.
"Egyébként miért pont Gabi?"
Erent akart írni, de amiatt cancel-ezték volna, ezért Eren lány változatát írta.
Szerintem lehet spoilerezni, már vége az egész animének is. Aki még nem látta az úgy sem olvasná tovább.
Nem kötöttem beléd, teljesen normálisan kérdeztem. Mondjuk azért kicsivel épkézlábabb véleményre számítottam mint a tipikus Sasha fangirl/fanboy-féle Gabi fikázás aminek semmi értelme, cserébe erősen kétszínű ha mellette Eren-el meg semmi bajod (na ezt veheted belekötésnek😁).
De azért van pozitív oldala is annak ,hogy még mindig vannak Gabi utálók: ők is kiváló példái annak ,hogy a befejezés (a gyűlöletspirállal kapcsolatban) miért realisztikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!