Mivel töltsem ki a bennem tátongó űrt?
Immár 10 napja hogy megnéztem az Attack on Titan utolsó, lezáró részét. Bár nem hullattam annyi könnyet mint gondoltam, és a mangát is olvastam, a lelkem darabokra tört, még mindig próbálom felszedegetni a darabkákat (nyilván túlzok, de a lényeg az, hogy megviselt az, hogy vége van, és maga az is ahogyan vége lett). Valószínű keresve sem találnék egy másik animét ami hasonló hatást váltana ki belőlem, ami így megfog. Ennek ellenére nagyon szívesen nézek bele animékbe amiket tanácsoltok.
műfajok amik szóba jövetnek: romcom, fantasy, action, és olyan is ami kb ilyen 3in1 (tehát romcom, fantasy meg shonen is)
Köszönöm előre is a válaszokat!
(már láttam: Demon Slayer, Death Note, My Hero Academia, Seven Deadly Sins, Kaguya-sama: Love is War, Lovely Complex, Bastard,Jujutsu Kaisen, InuYasha, Toilet Bound Hanako-kun. Ilyen jellegű animéket ha ajánlotok, azokat biztosan lecsekkolnám. One Piece-szel ne próbálkozzatok, mert az nekem egyelőre túl hosszú, majd lehet a téli szünetben belekezdek)
Volt legalább hat vesszőhiba, két kis kezdőbetűvel kezdett mondat és rövidítés pont nélkül. Ehhez képest ő megkritizált egy nyilvánvaló elütést.
A nyelvtannáciskodás egyébként is a legalja visszavágás mindennek, amikor az illetőnek nincs intellektuális kapacitása többre. De ha már csinálja, legalább ne hagyjon magán visszatámadási felületet a saját hibáival.
Ezt miért nekem írod?
A kérdező szplán le akart hülyézni, de ahelyett, hogy egyenesen tette volna, a saját intelligenciáját fitogtatva próbálta meg. Na most, ha valaki így áll hozzá, az felhívás keringőre. Csak akkor legyél nyelvtannáci, ha a saját helyesírásod hibátlan. Az övé következetesen hibás, tehát a probléma nem sima elütés, amit megcélzott, hanem valós és ismétlődő szabálytalanság.
Vagyis jobban járt volna, ha csak egyenesen lehülyéz, vagy ha már a saját intelligenciáját akarja fitogtatni, akkor ignorál. Ehelyett magáról állított ki szegénységi bizonyítványt.
Berserk kicsit Darkosabb, de annak is nagyon jó sztorija van, párom imádja.
Hunter X Hunter, ha nem zavar,H még a manga sincs befejezve és nem tudni,H mikor lesz
One Piece -re annyit,H én az animéből kb 30 részt bìrtam becsületesen megnézni ... Utána kivoltam a fillerektől..A manga viszont adja :)
Azt követem mai napig, amikor volt valami jó jelenet a mangában kikerestem az animében, de öcsém pl.az animlt pártolja inkább
#15 "A Naruto fillerek nélkül szintén nagyon jó, csak nem tudom, hogy van-e valami lista arról, hogy miket lehet átugorni"
- Van igen, ill. egy csomó másik animének is, ezen az oldalon: [link]
Kérdezőnek:
FMA: Brotherhood,
Hunter x Hunter,
Steins Gate,
Vinland Saga,
Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai,
Noragami,
Full Metal Panic!,
The Promised Neverland,
Re:Zero,
Sword Art Online,
Fruits Basket (ha bírod a háremet)
Ouran High school Host club
Ezek közül szerintem minimum egy meg fog fogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!