A Monster animét érdemes megnézni?
Többen pozitívan nyilatkoztak róla itt az oldalon, de mielőtt felvenném a megnézendők listájára, még azért egyszer rákérdeznék, hogy tényleg jó-e, esetleg van itt olyan, akinek negatív kritikája van róla?
Rólam annyit, hogy pszichológiai animéket keresek általában.
Hát engem akkor megfognak kövezni mert szerintem ez megintcsak trend hypolni.
Szerintem unalmas mert túl hosszú, rettenetesen elnyújtott az egész. Egy két órás filmben eltudnám ezt az egészet képzelni de így ez nem jó.
Kevés róla a negatív kritika mert annyira ki van dolgozva hogy nem hagy plothole-kat nagyon nem lehet rosszat mondani róla. Talán azt hogy itt ott lelaposodnak a történések.
mindenesetre ez nem egy tiniknek készült mű, nincsenek bugyuta harcok, világra hatással lévő események, természetfeletti képességek stb.
Ha pszichológiai animét keresel megtaláltad. az egyetlent a fiókban ami tényleg az.
azért "jó" mert nincs hozzá hasonló, egy unikum. A rajzstíluson kívül semmiben sem hasonlít a többihez.
De ezt ellensúllyozza az hogy minden mellékszereplő karaktere egyedi, kidolgozott és clishé mentes, fantasztikus protagonistával és lenyűgöző antagonistával.
Én idén néztem meg, mert sokat hallottam róla. Tényleg lassú, de nagyon jól összerakott anime, nincs elvarratlan szál. A hangulata nekem nagyon bejött. Amikor lassan haladt a történet, akkor én is lassabban néztem (1-2 rész munka utáni pihenésképpen), de amikor beindult egy-egy cselekményszál, akkor nehéz volt megállni, hogy elindítsam a következő részt... :D
Összességében: nagyon jó anime, de nem mindenkinek jön be. Ha nincs bajod azzal, hogy lassan építkezik, és szereted a stílust, akkor nagyon fogod élvezni. Érdemes egy próbát tenni vele!
Azóta végignéztem. Igen, érdemes megnézni!
Johan Liebert fantasztikus karakter. Azt hiszem, még Yagami Light-nál is okosabb egy kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!