Animések, elsősorban azokat kérdezném akik látták a BUNGOU STRAY DOGS 5ik évadát, mit gondoltok Fyodorról? Meghalt? Vagy életbe maradt valahogy?
Spoiler!!!! Aki nem látta ne olvassa el!!!
Szóval, lehet csak azért sőt biztos mert Fyodor volt a kedvenc karakterem, és szerintem a legjobb antagonista karakter eddig. De ugye a 11ik részben ahogy felrobbant a helikopterrel, és utána atomjaira ment szét, és Nikolai fogta a kezét 😭 ezért ebből egyrészt azt gondolom hogy szinte semmi esély hogy életbe maradt, de nekem valahogy van olyan teóriám hogy lehet kiugrott a helikopterből, vagy valami és csak leszakadt a karja, és utána félkarú lesz, vagy már előre megírta a könyvbe hogy mi fog történni, és ezért túlélte valahogy. Vagy majd később foléled mert így írta meg a konyvbe. Ti mit gondoltok? Az a baj, hogy nem tudni mikor jon a hatodik évad mert az anime ha jól tudom, felzárkózott a mangához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!