Van ilyen yaoi?
Még nem láttam egy yaoi-t sem.
Csak 3 kérésem van:
Ne a végén jöjjenek össze.
Ne legyen szerelmi háromszög.
És kérlek ne csak címet írjatok hanem pár mondatok is róla.
The Titan's Bride
Egy középsulis srác egyik pillanatról a másikra átkerül egy másik világba, ahol törpének számít, mert az intelligens fajok mind 2.5 méter magasságról indulnak. Az óriások koronahercege idézte meg, mert egy jóslat szerint másik világbéli lehet csak a párja, hogy az óriások társadalma és jóléte fennmaradjon.
Nagyon szépen rajzolt, jók a karakterek, elég sok benne a nehéz döntés és a jellemfejlődés. Van benne bőven intrika és hatalmi játék is. Nekem eléggé bejön, csak sajnos még ongoing és lassan jönnek az új fejezetek.
Heaven Official's Blessing
Habár ez nem yaoi hanem danmei (Kínai bl)
Ebből van dounghua illetve manhua is bár ezeknek az adaptációja nagyon a sztori elején jár, ezért szerintem érdemes a könyvet elolvasni, van fanfordítás, de könyvesboltokban is megtudod venni.
Egy bukott Istenről szól akit valaha imádták az istenek és a nép, de 800 év elteltével már csak egy szemét szedő senki akinek valahogyan harmadjára is sikerült felemelkedni e. Az útját keresztezi egy szellem király aki talán régebb óta ismeri a volt herceget mint mi azt gondolnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!