Olyan isekai anime, ami nem komédia?
A Shinsekai Yori bár nagyon jó anime, de nem isekai.
Kérdező, miket láttál eddig? Csak hogy ne kapj olyan ajánlásokat, amiket már láttál eddig.
Tensei shittara slime datta ken
Mushoku tensei
Overlord
Tate no yuusha no nariagari
Cautious hero
Mairimashita Iruma-kun (én isekai-ként kezelem)
Gaikotsu kishi-sama
Shinka no mi
Swor Art Online
Re:Zero
Konosuba (1.évad)
Kaifuku jutsushi no yarinaoshi
Isekai de cheat skill
Inuyasha
Isekai ojisan
Lehet, hogy több, de ezekre még emlékszem.
Nehezen találok mostanában jó isekai animét. Szeretnék egy olyat megnézni, amiben benne van minden, amit szeretni lehet az isekai animékben, és amiben a karakterek nem (csak) ökörködnek. Pl; a Gaikotsu kishi-sama-tól se vártam, hogy ennyire fog tetszeni, de mégis ez lett a kedvencem ebből a műfajból.
Juuni Kokuki
Ura Sekai Picnic
Tenkuu no Escaflowne
Genmu Senki Leda
DRIFTERS
Esetleg még Log Horizon, az egyértelműen a legjobb isekai sorozatok közül való, de van benne poén.
Illetve kihagytam a .hack//SIGN címűt, de az csak annyira isekai, mint a Sword Art Online (VR videojáték, nem valódi más-világ).
Arifureta: From Commonplace to World’s Strongest
Grimgar: Ashes and Illusions
No Game No Life
Re:Creators
The Twelve Kingdoms
Saga of Tanya the Evil
Nos, akkor hogy lásd, kérdező, egy NEM-fantasy, NEM-isekai rajongónak is tud tetszeni 1-2 ilyen alkotás, hátha bejön neked is ez a néhány alábbi (látom, az isekai és fantasy műfaj között te se húzol merev határt, így én se, bár a komolyságot nem egészen vettem, hogyan érted, csak annyit, hogy ne poénokra építsen):
Made in Abyss (több évad, animemozival körítve).
Madoka Magica (2011, 12részes): filozófikus, két világ között ugrál, a boszorkányok világába a magical girl-ökkel, és vissza. Igen elvont darab, készülj fel rá. Nehéz falat.
Accel World (gamer anime, mint a Sword Art Online, csak sokkal jobb; Elon Must találmányára épít, a neura link-re).
Juuni kokuki-t írták neked, elkezdtem nézni, csak a bőség zavara miatt hagytam félbe, MÉG NEKEM IS tetszik az első 4 rész, amiket láttam a 45-ből! Fogom egyszer folytatni. Ezredfordulós, de nem rossz a grafikája!
Chihiro szellemországban: klasszikus, de senki nem említette még, te se. ;-)
Astarotte no omocha: határeset, egy próbát megér. Succubus-os, de sokkal inkább slice of life / fantasy. Succubus-ok a mi világunkban (reverse iseikai, ha úgy tetszik). De ezt hagyd utoljára, lazulásnak jó, semmi több, viszont van hangulata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!