Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Naruto sorozatból nektek...

A Naruto sorozatból nektek melyik évad jött be a legjobban?

Figyelt kérdés

Szerintem a Naruto Shippuuden lett a legjobb mert annak a története lett a legjobb és abban voltak a legélvezetesebb harcok és a legjobb ellenfelek is. Pl a Pain/Nagato és Madara Saga szerintem nagyon jó volt. A Naruto vs 6 Pain harc is nagyon élvezetes volt. De előtte is voltak jó harcok pl Orochimaru vs 4 farkú Kyubbi. Illetve a Deidarás részek is jók voltak főleg amikor Sasukéval harcolnak. Úgy nagyjából a 290-dik rész után meg nagyon pörgött a sorozat végig. A sima Naruto is jó volt de az ellenfelek és a harcok nagyon liteok voltak. Legjobb főgonosz Madara volt. Igaz kicsit sok volt a filler de volt köztük érdekes is. Az Obito vagy a Hangoromo, Hamura fillerek tök érdekesek lettek.A végén szinte lehetetlen volt legyőzni mégis könnyen elbukott.A Boruto egyrészt élvezetes mert az Outshiki ellenfelek a legjobbak ha a kidolgozottságot nézzük, a stílusuk is mindent vitt át lehet érezni rajtuk mennyire is gonoszok. Főleg Momoshikin és Urashikin. De róluk elég rövid részek voltak. és De amikor Kurama meghal miután Naruto használja a Bayron módot az kicsapta a biztosítékot annyira, hogy a többi részt azóta nem vettem rá magam, hogy megnézzem. Értem én, hogy Borutoékat akarják mostmár inkább előtérbe helyezni de az egész sorozat az első résztől arról szól, hogy Narutoba van zárva Kurama. És eléggé sokára jött el az, hogy Naruto és Kurama barátok lettek és nem is láthattuk elég sokat abban a formában. Még a Shippuuden végén sem mert Madara ugye utána el is veszi Narutotól Kuramat is. És Boruto Momoshikivel a testében igyis egy az egyben felül tudná múlni akármelyik Bijuut. Többen alig bírtak vele. Ez egy sokkal nagyobb erő mint a bijuk ereje mert ők ilyen isten szerűek. De nem tudom mi lesz ennek a Boruto/Momoshiki történetnek a vége. Kurama a végén át áll az emberekhez és segít Narutonak. Viszont ő nem volt gonosz. Viszont azt nem tudnám elképzelni, hogy Momoshiki csak úgy megértené az embereket és Boruto barátja lenne ő kimondott gonosz. Azt főleg nem, hogy még a klánját, családját is elárulja. Mert gondolom közel nem Isshiki volt a legerősebb Outshiki. Ellene sem küzdött meg “Borushikiként”

Azt sem tudom Kavakival mi lesz mert úgy látom Isshiki karmáját most egyenlőre teljesen ő uralja. De ő még szerintem Momoshikitől is rosszabb és tuti felfog éledni.

2023. aug. 3. 11:35
A kérdező szavazást indított:
Naruto
Naruto Shippuuden
Boruto
27 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Először is, a Shippuden nem a Naruto 2. évadja... Csak a folytatása, de ezek nem évadok, hanem egy szériában kapcsolódó külön animék
2023. aug. 4. 07:54
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Egyik sem mert az egész naruto dolog egy fos
2024. jan. 11. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyik sem mert mindegyik szarok
júl. 29. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!