Az "Onii-chan wa Oshimai!" animéről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2023. aug. 3. 10:26
1/3 anonim válasza:
5. részig néztem, nem jött be, maga ez az idősebb férfi át kerül fiatalabb női testbe, egyszerűen fura és kényelmetlen volt nézni ezt számomra, úgy kezdtem neki az animének hogy nem tudtam miről fog szólni, aztán ahhoz képest hogy comedy tagként van mindenhol megjelölve, rém gyenge poénok voltak benne, de ezen felül ha valakinek bejön az alap szituáció amit említettem az előbb, annak biztos tetszik az anime, mert nem volt olyan eget rengetően nézhetetlen
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nekem bejött a történet! :D
2023. szept. 24. 16:19
3/3 anonim válasza:
A Yuru Yuri összes része ehhez képest tele van ütős poénokkal, amiken jókat lehet röhögni, főleg azon a fogyatékos csajon, Kyoko-n, való igaz, hogy nincs benne olyan jó humor, de attól még ez az Oniichan is jó anime.
Anime and Japan Critics szavaival élve... "Maga az anime egy 10/8-as értékelést kapna az én megítélésem szerint."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!