Milyennek látod a 2023-as évet animék szempontjából vannak új kedvenceid vagy egyre romlik a színvonal és unalmasak az újabb animék már?
Őszintén,nekem eddig nagyon jó élményeim voltak.
Mint például:
-A Vinland Saga season 2
-Why Raeliana Ended Up at the Duke's Mansion
Nincsenek új kedvenceim, legalábbis egyelőre. A színvonal esés szerintem megállt és beállt egy egyenletesen csalódást keltőre.
Azért volt pár sorozat, amin jól szórakoztam, de nagyon sok tényleg emlékezetes sorozat nem volt. Az egyetlen dolog, amit komolyan értékelek, hogy a stúdiók rászoktak, hogy folytatásokat csináljanak. Csak sajnos általában nem annak csinálnak, ami tényleg megérdemelné.
Vannak jók, mások csalódások. Inkább olyan amilyen mindig. Akadtak különösen jó szezonok, de ritka.
Nagyon jó lett:
VINLAND SAGA SEASON 2
Mahou Tsukai no Yome Season 2
Skip to Loafer
Kellemes volt nézni, de semmi nagy dolog:
Yuusha ga Shinda!
Tondemo Skill de Isekai Hourou Meshi
Tomo-chan wa Onnanoko!
TRIGUN STAMPEDE
Tengoku Daimakyo
Kanojo ga Koushakutei ni Itta Riyuu
Edomae Elf
Még 1 rész alapján de egész jó lesz szerintem:
Watashi no Shiawase na Kekkon
Higeki no Genkyou to Naru Saikyou Gedou Last Boss ...
Még nem láttam, vagy kezdődött el, de ígéretesnek tűnik, várom:
Shiro Seijo to Kuro Bokushi
Undead Girl Murder Farce
Helck
AI no Idenshi
Nekem az Isekai wa Smartphone to Tomo ni. 2. évada. Évek óta vártam - megjött és hááááát valami hatalmas lett. Nem egy akció - de nagyon ott van humor szinten. Nekem ez a top1 kb 10 éves szinten.
Amik most ígéretesnek tűnnek nekem a nyári szezonból
Jitsu wa Ore, Saikyou deshita?
Level 1 dakedo Unique Skill de Saikyou desu
Seija Musou: Salaryman, Isekai de Ikinokoru Tame ni Ayumu Michi
Nekem tetszik, minden évszakban tudok valamit nézni 2023-ban :) jelenleg a nyári szezonban 9-10animét nézek , ilyen nem volt még pedig közel vagyok a 30-hoz.
Január:
Buddy Daddies, Tokyo revengers(2.évad), In/Spectre(2.évad), Malevolent Spirits: Mononogatari(1.évad-első felvonás, Campfire Cooking in Another World with My Absurd Skill, Ito Junjo Collection, Record of Ragnarok(2.évad-első felvonás)
Április:
Mashle, Hell's paradise, Dr. Stone(3.évad-első felvonás), Demon Slayer(3.évad), Why Raeliana Ended Up at the Duke's Mansion
Július:
Malevolent Spirits: Mononogatari(1.évad-második felvonás), Reborn as a Vending Machine, I Now Wander the Dungeon, Jujutsu Kaisen(2.évad), Rurouni Kenshin (2023), Dark gathering, Undead Girl Murder Farce, Zom 100: Bucket List of the Dead, Bleach: Thousand-Year Blood War (második felvonás), Record of Ragnarok(2.évad-második felvonás), My Happy Marriage, Helck
Október folyt. köv. :)
Tehát nekem anime terén bejön a 2023-as év, de nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az ízlése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!