Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Boruto anime vagy Manga?

Boruto anime vagy Manga?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb,érdemesebb?

Mennyire követi az anime a mangát?

Nem kérek olyan válaszokat hogy “egyik sem jo”

2023. júl. 9. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
33%

a manga le van maradva az animéhez képest, ez tudtommal azért van mert a Naruto manga írója kimaradt a boruto-ból, nem csinálta, nem vett részt benne, az asszisztense együtt működésével csinálta a studio a borutot, nem tudom meddig vitte kb 250-300 részig, aztán a Naruto manga írója végül mégis beszállt a borutoba, innentől kezdve lett a boruto manga, szóval igazából az anime a manga alapja

így nyilván az animét érdemes nézni ha nem akarsz várni a sztorival, viszont az anime tele van fillerrel, legalábbis érződik rajta eléggé

és hogy személyes véleményt is írják zárásként, amire egyáltalán nem vagy kíváncsi, de én azért leírom, a boruto egy szégyen folt a narutora nézve, az egész széria csak a pénz miatt megy, szánalmas az egész, de kinek mi, ha neked be jön akkor tessék

2023. júl. 9. 22:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszonom a választ.

Igen azt tudtam hogy nem szállt be az eredeti készítő de azt nem hogy a mangat később kezdték.

Szerintem se ér fel a Narutohoz a Boruto viszont ha elkülönítem a kettők akkor igenis érdemes megnézni. Az animében is mondta Boruto hogy ez nem az mar nem Naruto története. Viszont megértem a véleményed

2023. júl. 9. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A manga előrébb van. Az jelenleg utolsó anime rész kb a manga 66. fejezetében történik, és most tart a manga a 80. fejezetnél. Jelenleg hiatuson van.

Egyébként már csak azért is jobb a manga mert nincs tele fillerrel, amiknek a jelentős része számomra érdektelen.

2023. júl. 10. 06:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyik sem jó. De ha választani kellene akkor a mangát válaszd.
2023. júl. 22. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!