Léteznek még cosplayre épülő rendezvények vagy bulik a mondoconon kívül?
Persze, most hétvégén volt a SzolnoCon, ősszel lesz Fantasy Expo, illetve Debrecenben szokott lenni MiniCon is, amiket így fejből tudok. Illetve még külföldön is vannak rendezvények. Régebben a Magyar Animés Programok gyűjtötte ezeket össze, de most nem találom ezt a részt a facebook oldalukon sajnos, lehet már nem frissítik :(
Esetleg ha nemcsak Magyarország érdekel, itt összegyűjtik a nagyobb európai animés conokat:
Most jutott eszembe, hogy a ComicCont meg kihagytam :'D idén második alkalommal szervezték a budapestit.
Illetve még ahol tudsz programok után nézelődni: az AniMagazinban szoktak lenni rendezvénybeszámolók, illetve a Cosplay.hu is meg szokott osztani magyar cosplayes rendezvényeket, amiknek nincs közük a mondóhoz. Mondjuk szerintem főleg azokat osztják meg, amikhez nekik viszont közük van, de kiindulásnak jó lehet talán ez is.
Augusztusban szokott lenni nyárzáró cosplay piknik a Margit-szigeten.
Ott utólag megtudtam, hogy kb. egész nyáron volt ott ugyanilyen összejövetel.
Ha ez idén is így van, az baromi jó lenne, de hiába keresem eddig Facebook események között, se kép, se hang, pedig szívesen mennék szocializálódni.
Valaki tud erről valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!