Ajánlj romantikus animét vagy mangát!Tudnál?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a romantikus animéket,akár a mangákat,de inkább az olyanokat amelyek a múltban játszódnak;tehát nem a modernkorban.
Leírok párat a már látottak/olvasottak közül.
Anime:
-Why Raeliana Ended Up at the Duke's Mansion
-Akagami no Shirayukihime
-Cinderella Chef(donghua)
Manga:
-The Maid and the Vampire(manhwa)
2023. júl. 7. 06:51
11/15 anonim válasza:
A Yona az egyetlen, ami a múltban játszódik azok közül. 🙃😅
12/15 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem ennyire sarkosan gondolta a kérdést. És szerintem a fruits basket sem a legeslegmodernebb környezetben játszódik... De kérlek ne azzal foglalkozz, hogy én mit vélek annak vagy sem, hanem azzal, hogy a kérdező javaslatokat kapjon. (Legalábbis én nem arra lennék kíváncsi, hogy két ember min vitázik, hanem arra, hogy milyen javaslatokat írnak) - De ezt nem sértésnek szántam, úgyhogy kérlek ne bántódj meg rajta.
14/15 anonim válasza:
Én biztos nem veszem sértésnek :D
De kérdező, bocsásd meg nekem, cserébe ajánlok néhány múltbasn játszódó romcsi animét <3
Akuyaku Reijou nanode Last Boss wo Kattemimashita - Kazoku Subs fordítás
Haikara-san ga Tooru Movie 1: Benio, Hana no 17-sai 1-2 része -Kazoku Subs fordítás
Hakushaku to Yousei - Talán AnimeAddicts fordítás
Otome Youkai Zakuro - AnimeAddicts fordítás
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg választ!
2023. okt. 18. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!