Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Bakugo Katsuki (Kacchan)...

Bakugo Katsuki (Kacchan) meghal a Boku no Hero Academia című mangában/animében?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Valaki elmagyarázná, hogy most akkor Bakugo meghal a történetben? Tudom, hogy nincs vége a mangának, sem az animének, én csak az animét láttam, mangából pedig a 344. fejezetnél tartok, de egyenlőre Baku még nem halt meg, hála Istennek. De! Aki előrébb jár manga szempontjából (úgy tudom, animéből csak 6 évad van fent, azt pedig láttam) elmondaná, hogy Bakugo meghalt-e már, vagy csak most fog, vagy nem is fog? Köszi a válaszokat, bocsi a hangnemért, csak ideges vagyok^^ <3

#bakugokatsuki
2023. júl. 2. 11:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
De...ha jól emlékszem, akkor a 362. részben halt meg, most olvastam a mangát! Bár...elvileg Edgeshot meg tudja gyógyítani. De egyébként szerintem Erit nem tudják segítségül hívni, ha már meghalt valaki, vagy de?
2023. aug. 7. 14:39
 12/13 anonim ***** válasza:
10-es vagyok és ahogy leírtam főbb karakterek nem halnak meg shounen fight animékben. 100%-biztos, hogy visszatér az életbe ha halott. Ennyi. Soha nem láttál még shounent ezelőtt?
2023. aug. 7. 23:04
 13/13 A kérdező kommentje:
De láttam (Naruto, Bleach, One Piece), viszont most tényleg össze voltam zavarodva, mert annyi mindent hallottam az interneten, meg az ismerőseimtől, hogy belezavarodtam😅. De akkor boldog vagyok ha életben marad^^
2023. aug. 8. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!